spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Mindevandring: Roskilde mindes Lise Nørregaard

Afholdt event

Mindevandring: Roskilde mindes Lise Nørregaard

Fra Gratis

Sted

Dato

16 jan 2023 kl. 14:30 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Gå med, når Roskilde kommune og Roskilde Museum markerer Lise Nørgaards betydning for Roskilde og inviterer til mindevandring i Lise Nørgaards fodspor.


Lise Nørgaard var om nogen ikke bare sine forældres datter, men også Roskildes datter.

Derfor går Roskilde kommune og Roskilde Museum nu sammen om at mindes Lise Nørgaard og den uomtvistelige betydning, hun har haft for byen.

Det sker med en mindevandring mandag den 16. januar. Her kan du i næsten bogstavelig forstand gå i hendes fodspor.

Arrangementet begynder i Bibliotekshaven kl. 14.30, hvor borgmester Tomas Breddam byder velkommen og formidlingschef ved Roskilde Bibliotekerne, Anette Øster, fortæller om Lise Nørgaards forfatterskab.

Turen går herefter videre til nogle af de lokaliteter, som har haft betydning for Lise Nørgaard, og ved hver lokalitet får deltagerne en kort fortælling om hendes forhold til stedet. Det drejer sig blandt andet om faderens købmandsforretning i Algade, Roskilde Dagblads redaktionslokaler, statuen i Algade og Stændertorvet.

Det er gratis at deltage i mindevandringen, men det er nødvendigt at tilmelde sig arrangementet på Billetto.

Tid, sted, pris

Mandag 16. januar kl. 14.30 – 15.30

Start: Bibliotekshaven, 4000 Roskilde

Pris: Gratis, men tilmelding kræves

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Bibliotekshaven, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .