Mindful Sanserejse langs den smukke Mølleå - 5 km eller 7,5 km

21 feb 2019 kl. 18:00 - 19:00

Lyngby kirke, Lyngby Kirkestræde 1, 2800 Kongens Lyngby

En sanserejse i skovens dybe stille ro. 

Kunne du ønske dig et frirum, i form af Mindful Sanserejse i de smukke naturskønne omgivelser langs Mølleåen?

Denne dag er designet til dig som er sansestærk. Julen kan være en udfordring for dig som sansestærk. Her får du muligheden for at være i dit rette element. Den julefred som du måske har savnet kan sænke sig i stilheden og du kan fordybe dig i nærvær, langsommelighed og ro.

Japansk forskning viser, at efter blot en dag i skoven kan der måles positive forandringer i dit immunforsvar i op til en måned efterfølgende

Du vil udnytte din evne til at sanse og fordybe dig i alle skovens lyde, dufte, smukke former og farver, en rejse ind i dig selv.
Du har mulighed for fordybelse, nærvær, ro, velvære
Du bruger en dag, som udelukkende handler om DIG
Du får mulighed for at invitere langsommeligheden, naturens lyde og dufte samt de smukke indtryk fra landskabet langs Mølleåen indenfor
Du kommer ”hjem til dig selv”
Du har et frirum til at undersøge dig selv?
På denne tur vil vi starte med en lille meditation, der vil hjælpe dig til at åbne dine sanser.

Til forskel fra de andre ture vil vi i perioder gå helt i stilhed.  Du vil her få rig mulighed for at nyde den smukke skov undervejs. Du vil i stilheden kunne åbne dig op og tage alle indtrykkene fra naturen ind.

Du har 2 muligheder:

Kl. 10.30 - Julegudstjeneste i den smukke kirke i Lyngby 1 time - for dem der har lyst til at deltage

Kl. 11.35 -  Vil du ikke deltage i gudstjenesten mødes vi foran ILVA i Lyngby, Gammel Lundtoftevej 5, 2800 Kongens Lyngby

Herfra går vi Mølleåen og sanser det smukke område langs mølleåen. Billedet i toppen er taget en smuk vinterdag ved åen.


Medbring gode vandresko/-støvler og varmt tøj, noget at sidde på. Eventuelt et tæppe når vi skal sidde foran bålet. Tag ikke dit fine tøj på, da tøjet jo kommer til at lugte af bål. :-)

Sidst, men ikke mindst et åbent sind.

Turen gennemføres i alt slags vejr.

Vi går til Ørholm st ca 5 km, hvorfra vi tager den lille "gris" tilbage til Brede st. Her finder vi bålstedet, hvor jeg vil være vært med en kop dejlig varm gløgg  og lidt mundgodt. Alt efter vejr bruger vi ½ time til 45 min her. 

Herfra går vi ½ time tilbage til Lyngby ca. 2,5 km. Hvis du ikke har lyst til at gå længere kan du tage den "lille gris" tilbage til Lyngby lokal st.

Gå med

og få nyt fra Camino terapi , når jeg deler om kommende events, relevante artikler, solskinshistorier og meget mere.

a journey of a thousand miles 
begins with a single step

Skriv dig op her.

Glæder mig til en 2.juledag i sansernes tegn sammen med jer.

Kh Bente

Mindfull Sanserejse langs Mølleåen

Salg lukket