Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Mindfulness og yin yoga retreat med Mette Sode

Event aflyst

Mindfulness og yin yoga retreat med Mette Sode

Fra DKK 1.800,00

Sted

Dato

24 apr 2020 kl. 16:00 - 26 apr 2020 kl. 13:00

Beskrivelse

Mindfulness og yin yoga retreat med Mette Sode
Dato: 24. – 26. april (eftermiddag) 2020.

! Vi følger med i anvisningerne fra de danske sundhedsmyndigheder, og vi vil kontakte jer direkte, hvis regeringens sikkerhedsforanstaltninger kommer til at påvirke retrætet. Vores gæsters sikkerhed er altid vores højeste prioritet og vi refunderer selvfølgelig billetten i tilfælde af at retrætet må aflyses !

Træk stikket ud for en weekend og vend opmærksomheden ind i dig selv.

Forkæl din krop og dit sind med en weekend i RO – med Yin yoga, restorativ inspireret yin yoga, mindfulness, tid til DIG selv, lækker økologisk mad, og omgivet at den smukkeste natur og dejlige dyr.

Yin yoga beroliger dit nervesystem og giver din krop tid og plads til at hele sig selv indefra. Det handler om at slappe af, give slip og strække/aktivere bindevævet. Du kan også sagtens være med, hvis du ikke har prøvet yoga før.

Mindfulness handler om at være bevidst nærværende uden at være dømmende. At være med det der er - lige nu Vi taler om og laver øvelser, så du bliver bedre til, at reagere bevidst og mere kreativt, fremfor at reagere automatisk. At reagere automatisk kan være ret uhensigtsmæssigt og skabe unødig stress, ubehag og frustration.

Du bliver tilbudt:

2 x yin yoga

1 x restorativ inspireret yin yoga

3 x 1 times mindfulness ”teori” og øvelser.

Guidet meditation ved Tystrup sø.

Beroligende fodbad.

1 beroligende duft olie

Tid til DIG. Som kan nydes i dit eget selskab, med gå tur, kælen med dyr, middagslur eller lige hvad du har lyst til.

Lækker økologisk mad

En fantastisk natur

Mette Sode er lægeeksamineret stressterapeut, Mindfulness instruktør og Yin yoga instruktør.
I hendes Klinik I Lyngby er der også fokus på RO. Her tilbyder hun Stressterapi, mindfulness, yin yoga og Japansk Lifting – med et ekstra touch.

Alle sammen ydelser der er med til, at hjælpe mennesker med at finde/få ro i krop og hoved. Får når man er i ro, tænker og handler man mere rationelt og i overensstemmelse med sig selv og sine værdier – og dermed får man et liv i mere balance.

Mette glæder sig til at guide dig gennem denne weekend, så DU mærker RO og DIG selv

Læs mere her: www.mettesode.dk

Foreløbigt program

Fredag

16-17 Ankomst

17.30 Velkomst og rundvisning på gården.

19.00 Middag

20.00 Lidt om mindfulness og en guidet meditation.

Lørdag

8.30 morgenmad

10-11 Mindfulness – ”teori” og øvelser

11-12.30 Yin yoga

13.00 Frokost og derefter stille tid. Stille tiden er DIN tid til DIG. Så du kan gøre lige hvad DU har lyst til. Måske et hvil på værelset, kæle med dyrene, en gå tur, et bad, meditation. Er vejret godt vil der være en fælles guidet meditation ved søen, hvis du har lyst til det.

17-18.30 Restorativ inspireret yin yoga

18.30 Middag

20.00 Mindfulness ”teori” og øvelser.

21.00 Lækkert beroligende fodbad og te.

Søndag

8.00 Morgenmad og derefter stille tid

10.30-12 Yin yoga

13.00 Frokost og afslutning.


Om Hørhaven:
Hørhaven er et økologisk landbrug, hvor biodiversitet, bæredygtighed og dyrevelfærd er i fokus. Når man besøger Hørhaven kan man få lov til at være med til at hjælpe med de daglige opgaver som at passer afgrøder og fodre dyr. Hørhaven ligger i et fredet område med jord ned til Tystrup sø, som nok er et af de smukkeste steder i Danmark.Gården ligger meget idyllisk og helt ugenert for enden af en lille markvej i et kuperet landskab lige ved siden af ”Baunehøjen” som har en fantastisk udsigt over den smukke natur med fredede marker, græssende dyr og store skove.

Hørhaven Bed & Breakfast er beliggende i en lille stråtækt længe med indgang fra den hyggelige gårdsplads. Den består af 3 separate lejligheder der hver rummer 4-5 sovepladser.

Hørhaven er beliggende på Midtsjælland ca. 1 times kørsel fra København i bil. Man kan også tage toget til Sorø station, det tager ca. 45 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Vi kan tilbyde gratis kørsel til og fra Sorø station.

Læs mere og se billeder på: www.hoerhaven.com

Pris for retræte med overnatning i trepersoners lejlighed: 1800 kr
Pris for retræte med overnatning i privatværelse i treværelseslejlighed (delt toilet med lejlighedens andre beboere): 2500 kr

Pris for to personer (Venindeværelse) i delt privatværelse i treværelseslejlighed (delt toilet med lejlighedens andre beboere) 4000 kr.

Se http://www.hoerhaven.com/bed-b... yderligere beskrivelser af værelser og lejligheder.

For spørgsmål vedrørende retrætet kontakt: info@hoerhaven.com

For spørgsmål vedrørende Mindfulness og yogatimerne kontakt: mette@mettesode.dk


Arrangør

Hørhaven er et økologisk landbrug og Bed & Breakfast, med plads til 12-14 overnattende gæster. Hørhaven afholder jævnligt arrangementer.

Lokation

Hørhaven Bed & Breakfast Hørhaven Bed & Breakfast, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer