spring til hovedindhold

Mini-uddannelse i Rytmik og Nærværsøvelser for børn

Mini-uddannelse i Rytmik og Nærværsøvelser for børn

Fra DKK 1.850,00

Online-event

Dato

14 jan 2025 kl. 18:30 - 25 feb 2025 kl. 20:00

Beskrivelse

Dette er en lille Online-uddannelse bestående af tre zoommøder (tirsdag d. 14 januar og 28 januar samt 25. februar 2025 kl. 18:30-20.00) og to YOUTUBE videoer i en lukket gruppe. Uddannelsen formidler rytmik- og sanglege til børn i alderen 3. mdr. - 6 år samt praktiske overvejelser i forbindelse med rytmiksessionerne. Underviseren, musikpædagog og -terapeut, Ulla Lau Hyldgård, er uddannet af bl.a. Lotte Kærså og har mange års erfaring med rytmiksessioner på musikskoler, biblioteker og i børneinstitutioner. Herudover har hun tidligere undervist pædagoger og andre interesserede i rytmik med børn - bl.a. på Rytmisk Aftenskole i Aalborg. Ulla har skrevet en bog om Nærværsøvelser til børn (Dafolo 2016), som der tillige vil blive undervist ud fra. Du får bogen med gratis med ved køb af billet inden d. 1. november 2024. Læs mere om kurset her: https://ullalauhyldgaard.dk/mi...
og om bogen her: http://bogenshjemmeside.dafolo...

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på