Miniforedrag med sundhedsplejersken: Tæt ved mors og fars hjerte

Miniforedrag med sundhedsplejersken: Tæt ved mors og fars hjerte

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

28 apr 2023 kl. 10:00 - 12:00

Beskrivelse

Kom til et spændende miniforedrag hos Dalle Valle i Bytorv Horsens. Foredraget afholdes af vores sundhedsplejerske Marianne, som til dagligt er privat sundhedsplejerske og indehaver af Family Health ­– og som tit besøger vores babylounge.

Kom og hør lidt mere dybdegående om hvorfor det giver så meget mening, at babyer sover og bæres tæt på vores kroppe – og hvorfor en vikle og bæresele er den bedste ting i verden, så køb din billet allerede nu. Vi har et begrænset antal pladser. Med i prisen får du lækker brunchbuffet og en kop kaffe.

Vi får også besøg af en konsulent med speciale i vikler og hvordan vikler bedst.

Program:

Kl. 10: Miniforedrag

Kl. 10.30: Spørgsmål

Kl. 11: Brunchbuffet inkl. 1. kop kaffe

Kl. 12: Slut

Lokation

Dalle Valle i Bytorv Horsens, Søndergade 14, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .