Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Mjødmiddag i København

Afholdt event

Mjødmiddag i København

Fra DKK 649,00

Sted

Dato

01 apr 2022 kl. 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

En lækker menu med en lækker vinmenu er altid et hit. Restaurant Romarin sætter som sædvanligt en fantastisk menu, men som noget helt nyt vil vinmenuen denne gang bestå af forskellige mjød. Og ikke bare skal vi smage forrygende dansk mjød fra Mjødgård til hver enkelt ret - samme mjød er også en ingrediens i hver enkelt ret. Vær med, og få en smagsoplevelse langt ud over det sædvanlige, når Smagning.com i samarbejde med Restaurant Romarin og Mjødgård inviterer til en spændende gourmet middag med fokus på nydelse, fremragende kogekunst og forrygende lækker mjød.

Indehaver og mjødbrygger Thomas Priiskorn fra Mjødgård vil fortælle lidt om hvad mjød egentlig er (nej, det er ikke vikingernes øl), om Mjødgårds filosofi, og om de mjød vi smager undervejs. Og der vil helt sikkert også blive aflivet en myte eller to.

Vi har planlagt denne menu (forbehold for ændringer, men vi håber ikke det bliver nødvendigt - det smager nemlig rigtig godt!):

Aperitif
En kommende klassiker: Skovmjød med Artisan Pink Citrus tonic

Forret
Hummer bisque tilsmagt med kongemjød, serveret med dampet torsk.
Hertil Gorm den Gamle Kongemjød.

Mellemret
Confit de canard i selskab med foie gras (foie gras kan fravælges på dagen, hvis man ønsker det) og mjød-marinerede figner.
Hertil skal vi nyde en lækker vintermjød.

Hovedret
Mjødmarineret kalvemørbrad serveret med ristede svampe og peber creme, tilsmagt med hyldemjød.
Hertil - naturligvis - hyldemjød!

Dessert
Chokoladefondant tilsmagt med mjødurt, serveret med bærcoulis og vanilleis.
Hertil en forrygende mjødurt!

Kaffe eller the
ledsaget af Ladbykongens Kvanmjød!

Der er som altid et begrænset antal pladser, så tøv ikke med at planlægge og bestille billetter :-) Billetsalget lukker 30/3.

Arrangør

Lokation

Restaurant Romarin Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .