MOBILAFHÆNGIG med Thomas Skov & Imran Rashid i Århus

19 sep 2018 kl. 19:00 - 21:00

Nordisk Film Biografer Aarhus C, Sankt Knuds Torv 15, 8000 Århus

Mobilafhængig!

Foredrag med Thomas Skov og Imran Rashid

En tankevækkende og underholdende aften for alle, der er interesseret i at få et indblik i, hvad menneskets nye bedste ven - smartphonen - gør ved os!

Glæd dig til en sjov og underholdende aften i selskab med den populære radio- og tv-vært Thomas Skov og speciallæge og bestseller-forfatter til bogen SLUK Imran Rashid.
På baggrund af en af 2017’s mest populære podcasts: ‘Jeg er mobilafhængig’ kombinerer de to på denne aften teori og praksis, når de med både alvor og masser af humor beskriver, hvordan den menneskelige hjerne er ved at fare vild i den digitale verden lokket af løftet om likes, hjerter og swipes.

På under ti år er vi gået fra 0 til 3 mia. smartphones. En udvikling, som ingen kender langtidskonsekvenserne af, men som vi alle kan mærke på vores egen krop.
Spørgsmålet om, hvad denne udvikling betyder for individer, familier, relationer og samfundet, bliver taget under kærlig behandling i showet, der med garanti vil give anledning til samtaler i familierne om, hvor meget plads vi egentlig har givet teknologien i vores liv? Og om 2018 måske skal blive året, hvor denne udvikling vender?

Du får bl.a. svar på:

  • Hvor vigtige skumfiduser er for dit helbred!
  • Hvorfor din lomme nogle gange vibrerer, uden at der er noget!
  • Top 5-listen over Thomas Skovs Instagram-billeder!
  • Hvad gør 200.000 følgere på de sociale medier ved ens evne til at fokusere i hverdagen?
  • ...og det vigtigste af dem alle: Hvordan får du mere kontrol tilbage i hverdagen?

Målet med aftenen er ikke, at vi alle sammen skal lægge vores smartphones på hylden. Det prøvede Thomas – det holdt i 24 timer… Målet er at bruge sin smartphone rigtigt

Billet

Salg lukket