Mobile Mystery Games i Absalon 7. september

07 sep 2019 kl. 10:00 - 20:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Tårnværelset bliver forvandlet til et Escape Room når Mobile Mystery Games besøger Absalon. Fra deres base på Nørrebro har de designet, udviklet og bygget et spilformat, som har taget alt det bedste fra Escape Room-verdenen og forvandlet det til et transportabelt spil. I deres Escape Room gælder holdånd, samarbejde og ben i næsen. 

I The Mobile Mystery Game står to hold ansigt til ansigt i en konkurrence om at løse boksens kryptiske gåder på tid. Jeres samarbejdsevner vil blive sat på prøve, og først når I har duftet, lyttet, rynket panden og set sammenhængen, vil I nærme jer den søde sejr over modstanderholdet. 

Der kan være 5 på hvert hold - så grib dine kloge forældre, dine børn, din udspekulerede onkel, eller intuitive venner til en times spil på Absalon.

For at holde det sjovt for alle, er børn velkomne indtil kl. 15 og herefter er det kun for voksne. ____________________________________
PRAKTISK INFO

Kl. 10.00-20.00

Der 5 på hvert hold der dyster mod hinanden. 

1 billet gælder for 1 person. 

Et spil varer 1 time 

Det koster 100 kr. 


Billetsalget online lukker aftenen før den pågældende dag, og resten af billetter sælges i baren på dagen. Man kan købe 10 billetter ad gangen. 

Vi glæder os til at spille med jer!

Mobile Mystery Games & Absalon