Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Mobile Storytelling fra NY Times og Wall Street Journal

eventet sluttede

Mobile Storytelling fra NY Times og Wall Street Journal

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

23 okt 2018 kl. 17:30 - 19:00

Beskrivelse

Den 23. oktober vender Erin Brown tilbage til Denmark for at dele ud af sine erfaringer fra New York Times og Wall Street Journal. Det seneste arrangement med Erin Brown var totalt udsolgt, og denne gang vil hun fortælle om mobil historiefortælling.
 
For hvad virker og virker ikke, når du fortæller medrivende journalistik på de små skærme?
 
På New York Times var Erin Brown en del af et team af social media-eksperter med ansvar for at få historierne til at fungere på Snapchat og Instagram. Før det var hun på The Wall Street Journal hvor hun har produceret Snapchat-dokumentarer, rapporteret fra krigszoner på Instagram og dækket det amerikanske valg på mobile platforme. I dag rejser hun verden rundt og underviser i netop mobile storytelling.

Gratis for medlemmer af DONA, Dansk Journalistforbund eller indehavere af billetter til Fagfestival

Vi siger MANGE tak til Bolius for at huse denne event og til Journalistforbundet for økonomisk støtte! :-)

Lokation

Bolius Boligejernes Videncenter A/S Bolius Boligejernes Videncenter A/S, Jarmers Plads 2, 1551 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .