Mød brugernes behov – og skab forretning - Udskudt til foråret 2021

eventet sluttede

Mød brugernes behov – og skab forretning - Udskudt til foråret 2021

Sted

Dato

03 nov 2020 kl. 08:00 - 01 apr 2021 kl. 10:00

Beskrivelse

Fire lyse tirsdage i foråret 2021, byder Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på morgenmad serveret sammen med en række spændende indsigter og metoder inden for designtænkning.

Forløbet henvender sig både til ledere og medarbejdere, der ønsker at forstå de muligheder, som designtænkning tilbyder samt metoderne til at føre dem ud i livet.

Design er uden tvivl en succesfuld investering for rigtig mange virksomheder, men designtænkning handler om mere end bundlinje. Det repræsenterer en anderledes brugerorienteret og kreativ tilgang til verden, dit arbejde, din virksomhed og dit liv. Det handler grundlæggende om at genkende og forstå brugeradfærd – og om at handle på den. Om at ’se’ og skabe flere muligheder og løsninger, være mere eksperimenterende og blive bedre til at agere i kompleksitet og forandring. 

Trænger du til at få vendt tingene på hovedet og se dem på ny? Lær at redefinere problemstillinger, skabe indsigtsbaserede løsninger og bliv klogere på værdien af designkompetencer i arbejdslivet og i privatlivet. Dagene introducerer forskellige felter inden for design i et anvendelsesorienteret format, hvor teori og praksis kombineres.

Underviser: Kirsten Bonde Sørensen, designer, MA, ph.d. og tidligere lektor i strategisk design, Parsons New School of Design, Paris. Docent/ Forskning og Viden, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Tirsdag : Designtænkning – en anderledes tilgang også til forretningsudvikling
Tirsdag : Servicedesign – empati og forståelse for mennesker i systemet
Tirsdag : Designtænkning på individplan – redesign dit liv, dit lederskab, dine værdier
Tirsdag : Co-creation – at skabe sammen, fremtidens lederskab?                                                                            

Læg mærke til, at det er et samlet forløb du køber adgang til.

Det er ikke muligt kun at købe adgang til enkelte dage. Men bliver du forhindret i at deltage én af gangene, så tag kontakt til os. Så hjælper vi med, at du stadig kan følge med trods fravær. 

Programmet på dagene:

8.00-8.15 Forsyn dig med morgenmad og kaffe/the

8.15-9.00 Første del af indlæg

9.00-9.15 Kaffepause og networking.

9.15-10.00 Anden del af indlæg

Evt. frivillig networking

Hele forløbet koster 300 kr. plus moms. Din tilmelding er bindende.

Om DMJX - Kurser & Videreuddannelse 
DMJX Kurser og videreuddannelse gør ca. 1.200 kursister bedre til deres arbejde hvert år. Vi udbyder kurser inden for kommunikation, visuel kommunikation, journalistik og SoMe og har masser af events året igennem, som skal inspirere til at handle, skabe og gøre. Det vil vi anspore til gennem brainy breakfast, masterclasses, hackathons, co-labs og gå-hjem-møder. Tag endelig fat i os her, hvis du har en idé til et arrangement. Og kig nærmere på vores kursusudbud her.


Tilmeld dig DMJX-nyhedsbrev her, for at høre mere om arrangementer, der inspirerer dig til at gøre noget selv.

Arrangør

Lokation

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole - Campus Aarhus DMJX, Helsingforsgade 6A, 8200 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .