spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Mød din nye nabo, IKEA København!

Afholdt event

Mød din nye nabo, IKEA København!

Fra Gratis

Beskrivelse

IKEA København er på vej. Og du inviteres med indenfor i processen.

Denne eftermiddag inviterer IKEA til svensk ’fika’ – eftermiddagskaffe og kanelsnegle – og præsentation af IKEA København. Her kan du møde Anders Lyhne Nordtorp, ekspansionschef i IKEA Danmark og Noel Wibrand, arkitekt og associeret partner i Dorte Mandrup. Sammen vil de introducere dig til det nye city varehus ved Dybbølsbro og gøre dig klogere på detaljerne i projektet.

IKEA København bliver nemlig et anderledes IKEA end det, du kender. City varehuset er tilpasset København og livet i byen. Eksempelvis bliver det nemt at besøge IKEA på gåben eller cykel. Og du vil kunne hente inspiration i varehusets tre etager, købe boligtilbehør med hjem i de klassiske blå IKEA poser, mens møbler bestilles og leveres hjem, som du ønsker.  

Det nye city varehus bliver også et grønt hus. Byggeriet forventes at få certificeringen BREEAM Outstanding, som er den højeste standard for bæredygtigt byggeri, og der anlægges en taghave og udendørsarealer med 250 træer og buske. På taget af IKEA København kommer der solceller, og indendørs åbner også et Circularity Lab, hvor du bl.a. kan få hjælp til at forlænge levetiden på dine møbler derhjemme.  

Er du nysgerrig efter at høre mere? Tilmeld dig ved at booke en billet her på siden.

Det er gratis at deltage, billet skal blot fremvises ved ankomst.

Vi glæder os til at se dig!


Program

16.30: Velkomst og forsyning af IKEAs kaffe og kanelsnegle i loungen

16.35: Præsentation af IKEA København v/ ekspansionschef Anders Lyhne Nordtorp, IKEA Danmark

16.50: Præsentation af de arkitektoniske detaljer v/ arkitekt og associeret partner Noel Wibrand, Dorte Mandrup

17.10: Spørgsmål fra publikum

17.30: Tak for i dag


Husk billet, coronapas og mundbind

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger om god hygiejne, afstand og pladskrav. Derfor er der et begrænset antal billetter til rådighed til denne event. Husk mundbind, når du ankommer til SoHo, hvor du også fremviser din billet og coronapas. Det er ikke nødvendigt at bære mundbind under mødet, da der vil være siddepladser til alle deltagere.

Arrangør

Lokation

SOHO SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .