Mød dine Maria energier v/Merete Gundersen

14 sep 2018 kl. 16:30 - 15 sep 2018 kl. 16:30

Galleri St. Helene v/Anne-Marie Valton, Aspevej 8, 3220 Tisvildeleje

Workshop med Merete Gundersen - SIQ-terapeut og Forfatter

Dine to liv i den ene liv - Mød din feminine kraft - mød dine Maria energier

Nu har du mulighed for at arbejde og forbinde dig med den særlige Jomfru Maria energi – også kaldet Jomfru Sophia energien. Jomfru Maria er den Hellige Gral, der rummede kærligheds impulsen, da den inkarnerede på jorden i skikkelse af Kristus. Disse energier er tilgængelige for mennesker i dag.Ethvert menneske er den Hellige Gral, der kan åbne sig for lysbroen til kærlighedskraften. Også hos dig.

Der arbejdes medDet intelligente Hjerte- Dit hjertets Energi.Gennem meditative øvelser åbnes de tre hjertebladeder hører til de tre øverste chakra, således en lysbro etableres og kontakten skabes til Maria og den Hellige Gral.

Om lørdagen går vi dybere i gralsarbejdet og åbner og forbinder os med Maria energien og lysbroen styrkes. Vi finder ind til hvordan du lærer at tænke mere klart, hvordan du holder dit hjerte åbent, også når livet går dig imod. Din skabende kraft vil blive styrket og livsglæden øges.

Vi mediterer på nogle af de smukke ikoner som findes i galleriet, de er alle malet af Anne- Marie Valton.

Du vil blive i stand til at modtage klare svar fra din styrkede forbindelse, i alle dine medmenneskelige relationer, både i din familie og i dit arbejde.

Metode:

Der bruges meditation/visualisering og spirituel coaching, bøn, samtaler og indvielsesritual.

Outcome:

Du vil åbne dig for Maria energien og få redskaber til at modtage impulser fra denne energi i din hverdag. Du vil gå beriget hjem og kunne trække på denne kærlighedsfyldte visdom til glæde for dig selv og andre. Og du vil bliver mere og mere vågen i denne indstrømning i din hverdag.

Praktiske oplysninger:

Dato:Fredag den 14 sept. & lørdag den 15. sept.

Tid: Fredag fra kl. 16.30- 21.00- Lørdag fra kl. 10.00 – 16.30

Forplejning: Frugt, kaffe, the, kage begge dage,

Pris: 1400,00 kr.

Penge tilbagebetales ikke, ved fravær eller udeblivelse fra kurset. Skulle du mod din forventning blive forhindret i at deltage, vil du kunne modtage en privat spirituel coaching samtale, ud fra dit behov, hos Merete Gundersen , som erstatning for kurset. Kontakt Merete Gundersen.


På glædeligt gensyn Merete og Anne-Marie

Merete Gundersen, er landskendt forfatter med speciale i SIQ®- Den Spirituelle Intelligens. Handelsuddannet, forfatter til ni bøger, foredragsholder og underviser i personlig og spirituel udvikling. Arbejder som Psykospirituel Terapeut, mentor og coach, med speciale i SIQ- Den Spirituelle Intelligens, hjertets Energi og det visionære liv.workshop Merete Gundersen

Salg lukket