Mød Jungledyret Hugo på Bellevueteatret

Strandvejen 451, 2930 Klampenborg
07 apr 2022 kl. 10:00 - 12:00
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Sæt kryds i kalenderen d. 7. april 2022 kl. 10, hvor Gentofte Børnevenner har reserveret 300 billetter til Jungledyret Hugo på Bellevue Teatret. Vi giver halvdelen af billetten, så vores medlemsinstitutioner kun skal give:

30 kr. ex. moms pr. billet. GBV sender en FAKTURA efter bestilling, så I skal ikke betale her på Billetto.

Jungledyret Hugo er en moderne opdatering af Flemming Quist Møllers klassiker – en visuel og energisk forestilling smækfuld af dans og junglemoves, uimodståelige sange og et frækt og nuttet jungledyr.

I Sydamerikas hårdt pressede regnskov bliver Hugo fanget og bragt til storbyen for at være eksklusivt kæledyr for en rigmandsdatter. Rigmanden lugter penge i jungledyrets potentiale som filmstjerne, men Hugo lader sig ikke sådan tæmme.

Som Hugo og Rita finder vi supertalenterne Laurids Skovgaard Andersen og Thit Aaberg, som har spillet med i Vildheks på Bellevue Teatret og flere serier på DR. 

Tag med hele familien på en rejse dybt ind i junglen i en spritny musikforestilling af bl.a. Flemming Quist Møller, Jesper Mechlenburg, Astrid Lynge Ottosen og Karin Ørum, der også var nogle af hovedkræfterne bag succesen Cykelmyggen Egon.

Koreografien bliver skabt af den virtuose, fremadstormende Nicky Andersen … find ham på youtube

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke