Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Mød kunstnerne fra gruppeudstillingen BACKDROPS

Få billetter tilbage
Afholdt event

Mød kunstnerne fra gruppeudstillingen BACKDROPS

Fra Gratis

Sted

Dato

21 jan 2024 kl. 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Til årets første udstilling bliver der mulighed for at møde kunstnerne og opleve udstillingen sammen med dem søndag 21. januar.

Denne eftermiddag skal vi møde Absalon Kirkeby, Ivan Andersen, Julie Boserup og Pernille With Madsen til en snak i deres fælles udstilling BACKDROPS. Og sammen med Gammelgaards leder, Anne Retz Wessberg, som moderator for samtalen guider de os igennem udstillingen.

De fire billedkunstnere vil med deres udstilling undersøge optiske virkemidlers indflydelse på vores sanseapparat og være med til at skabe sære forskydninger og forståelser af rum. Værkerne på udstillingen leger med øjets automatiske fokus på det umiddelbart iøjnefaldende – fra forgrunden til baggrunden – og sætter lys på alt dét, vi normalt ikke opfanger eller tillægger en værdi.

I dagens anledning frister caféen selvfølgelig også med friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage, som kan tilkøbes undervejs i arrangementet.

Der er fri entré til omvisningen, men vi har begrænset plads, så du skal huske at tilmelde dig via Billetto eller tlf. 4452 5812.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

Arrangør

Lokation

Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .