spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Mød kunstnerne Mie Olise Kjærgaard og Rose Eken - EKSTRA!

Afholdt event

Mød kunstnerne Mie Olise Kjærgaard og Rose Eken - EKSTRA!

Fra Gratis

Sted

Dato

05 nov 2023 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Som følge af stor efterspørgsel inviterer vi søndag 5. november til et ekstra møde med efterårets to aktuelle kunstnere Mie Olise Kjærgaard og Rose Eken.

​Denne eftermiddag skal vi opleve udstillingen sammen med de to kunstnere, der tager os med rundt på en omvisning.

Vi møder Mie Olise Kjærgaard og Rose Eken til en snak om deres egen vej ind i kunsten, og hvordan det internationale perspektiv i både deres egne uddannelser og deres praksis åbner op for et større udsyn til verdenskunsten. Ikke mindst, hvor skævt og uretfærdigt kunsthistorien har behandlet store og originale kunstbidrag, alene fordi kønnet blev en hindring.

​I dagens anledning vil caféen kunne friste med friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage, som dog ikke er inkluderet i arrangementet.

​Der er fri entré til omvisningen, men vi har begrænset plads, så du skal huske at tilmelde dig via Billetto eller tlf. 4452 5812.

​Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

Arrangør

Lokation

Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .