Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Mød Månedens Forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen på Christianshavns Bogfestival

Afholdt event

Mød Månedens Forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen på Christianshavns Bogfestival

Fra Gratis

Sted

Dato

17 jun 2021 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Oplev forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen live, når Christianhavns Bogfestival i samarbejde med Hovedbiblioteket, inviterer læserne med inden for hos Statens Værksteder for Kunst til juni måneds udgave af ’Månedens forfatter’.  Du vil her kunne opleve forfatteren fortælle om sin aktuelle roman ’Margrete 1’. Et stærkt, psykologisk portræt af en af middelalderens mest betydningsfulde kvinder. Anne Lise Marstrand-Jørgensen interviewes af historikeren og kvinden bag podcasten ’Kvinde Kend Din Historie’, Gry Jexen. Samtalen kredser primært om den aktuelle roman ’Margrete 1’, men der vil undervejs være nedslag i forfatterskabet.

Du kan deltage i arrangementet på to forskellige måder: Du kan enten hente en billet via Billetto og deltage i selve foredraget på Statens Værksteder for Kunst - eller du kan se foredraget som livestream via Facebook. 

Praktisk information for dig, der vil deltage i arrangementet på Statens Værksteder for Kunst

 • Vi har begrænsede pladser, så du skal have en billet. Billetter kan hentes ved at klikke på den blå billet-knap. Er du forhindret i at komme på dagen bedes du melde afbud, så andre kan få glæde af billetten. 
 • Til dette arrangement vil der være max 50 siddepladser.
 • Du skal fremvise gyldigt coronapas samt ID ved fremmøde.
 • Når du går og står skal du have mundbind eller visir på.
 • Vi tager forbehold for de gældende corona-retningslinjer, og vi forbeholder os retten til at udsætte, aflyse eller rykke arrangementet i tilfælde af ændrede eller nye coronarestriktioner.

Praktisk information for dig, som ønsker at se arrangementet online:

Du finder og tilmelder dig arrangementet på Københavns Hovedbiblioteks eller Christianshavns Bogfestivals Facebook-profil, hvor vi livestreamer interviewet. Begivenheden vil her blive opdateret med et direkte link til seancen.

Københavns Hovedbibliotek på Facebook

Christianshavns Bogfestival på Facebook

Christianshavns Bogfestival 2021

Arrangementet er en del af Christianshavns Bogfestival 2021, som er et samarbejde mellem en række lokale kulturinstitutioner og foreninger på Christianshavn. Bogfestivalen har eksisteret siden 2004, og præsenterer hvert år litteraturoplevelser i nye rammer. Under temaet ’Intet menneske er en ø’ ønsker Christianshavns Bogfestival i 2021 at vende blikket mod verden omkring os og mod os selv. Med litteraturen som rejseguide inviterer vi publikum på en tour til både nære og fjerne verdener, og vi belyser fiktionens evne til at skabe rum for drømme, eskapisme og refleksion.

Læs mere og se hele programmet her (opdateres løbende!)

Arrangør

Christianshavns Bibliotek ligger centralt på Christianshavns Torv - tæt ved Metro og busser. På biblioteket kan du bl.a. deltage i læseklubber, kreaworkshops, forfatterforedrag og udstillinger.

Lokation

Statens Værksteder for Kunst Statens Værksteder for Kunst, Strandgade 27 b, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer