Mød Mr. Le-Mans og hans vinder-Bentley fra 2003

26 nov 2019 kl. 18:00 - 21:00

Strøjer Samlingen, Bogyden 12, 5610 Assens

Ja, du læste helt rigtigt. Her får du en enestående mulighed for komme til et helt unikt foredrag med en af verdens allerbedste racerkørere gennem tiden, den 9-dobbelte Le Mans vinder, Tom Kristensen.

Som noget helt specielt – og i anledning af at Bentley i år fylder 100 år - er det lykkes os at få Bentley til at komme med deres vinderbil fra Le Mans i 2003, nemlig Bentley Speed 8 med nummer 7.

Den vil under foredraget være udstillet her i Strøjer Samlingen, for at skabe den rigtige stemning til Tom Kristensen og dig. Det er første gang Bentley Speed 8 er på tur og bilen står nøjagtig som da Tom K og hans medkørere stod ud af bilen efter at have vundet Le Mans tilbage i 2003

Måske Tom Kristensen får en lille klump i halsen, når han genser ”hans” Bentley Speed 8 nummer 7 ?  

Du kan se frem til et super spændende foredrag og en helt unik oplevelse med Tom Kristensen og på første hånd høre, hvordan det føles at køre på Le Mans. Om frustrationer, kampe, udfordringer, tætte dueller med livet som indsats og ikke mindst høre om glæden og begejstringen, ved at vinde verdens mest prestigefyldte motorløb og stå øverst på sejrskamlen i Le-Mans.

Vi er overbevist om at mødet mellem Tom Kristensen og Bentley Speed 8 vil skabe den rette stemning til en fantastisk oplevelse for alle med kærlighed til motorsport og unikke menneskelige præstationer.

Dørene åbnes kl. 18 Foredrag starter kl 19, koster 495,- kr. og inkluderer kaffe / te og kagebuffet

Program:

18.00 til 19.00 Dørene åbnes. Mulighed for netværk med andre ligesindede

19.00 til 21.00 Aften med Tom Kristensen 

Når det passer ind bliver der serveres kaffe / te med tilhørende kage buffer

21.00 Tak for i aften