Mød Sallys far / Weekend for børn

08 feb 2020 kl. 11:00 - 12:00

Blågården Bibliotek, Blågårds Pl. 5, 2200 København

Kender du Sallys far? Han er sygt pinlig. Eller det synes Sally i hvert fald. Han gider ikke være voksen, og så fortæller han de vildeste løgnehistorier og bander, selvom man ikke må. Hør forfatter Thomas Brunstrøm læse op og fortælle om, hvordan bøgerne er blevet til, og om alt det pinlige, der sker i bøgerne også er sket i virkeligheden. Glæd jer også til en Sallys far-quiz med bogpræmie!

Hvem: børn 4-7 år
Hvor: Blågårdens Bibliotek (børnebiblioteket, 1. sal)
Tilmelding: Både børn og voksne skal tilmeldes - tilmelding åbner en uge før arrangementet

Om Weekend for børn
I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Snup et program på dit lokale bibliotek, download pdf-udgaven herunder eller følg vores aktivitetskalender.

Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og finder sted på Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek/Nørrebrohallen og i Osramhuset fra d. 18. januar til d. 11. juni 2020.

Tilmelding Kommer snart