Mød Solvej Balle & Lars Bukdahl

27 feb 2020 kl. 16:30 - 17:30

BRØG Litteraturbar, Fiolstræde 7, 1171 København

Solvej Balle har overrasket med sit litterære come back. 'Om udregning af rumfang' er titlen på det anmelderroste første bind af det nye romanværk i syv dele, hvor Tara og Thomas ikke kan komme ud af den 18. november og vågner op til den samme dag hver morgen. Mens Thomas er lykkeligt uvidende om gentagelsen er Tara smerteligt bevidst om, at de er fanget i tiden. 

Her starter Solvej Balles undersøgelse af tilværelsen og den menneskelige eksistens, som den kommer til at se ud, når den ene dag ikke bare tager den anden, men når tiden pludselig ikke er til at regne med. 

Kom og hør hende tale om sit nye romanværk, som har været næsten 30 år undervejs i samtale med kritiker Lars Bukdahl.

Der vil være mulighed for bogkøb og signering. 

Hvis du ønsker at spise i BRØG efter arrangementet så husk at bestille bord på kontakt@broeglitteraturbar.dk

. . . .

Solvej Balle (f. 1962) debuterede i 1986 med romanen 'Lyrefugl'. Siden har hun udgivet kortprosabøgerne ’&’ (1990) og ’Eller’ (1998) samt ’Ifølge loven. Fire beretninger om mennesket’ (1993), der gav hende en central placering i 90'ernes danske litteratur. De senere år har hun udgivet yderligere en række minimalistiske kortprosabøger. Hun har studeret litteraturvidenskab og filosofi på Københavns Universitet og var i 1987-89 elev på Poul Borums forfatterskole.