spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

​Mød Zach Wise, Pulitzer-vinder fra NY Times og Knight Labs

Afholdt event

​Mød Zach Wise, Pulitzer-vinder fra NY Times og Knight Labs

Fra Gratis

Sted

Dato

01 jun 2017 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Der står både en Pulitzer-pris, en Emmy, en Peabody-award og en Webby i trofæskabet hos Zach Wise (for bare at nævne nogle af mandens mange priser). Priserne har han fået fået sin fremsynede, digitale journalistik i New York Times’ legendariske multimedia team og på The Las Vegas Sun.

Han har hos Knight Labs desuden udviklet open-source-værktøjerne 'TimelineJS' og 'StorymapJS', som du sandsynligvis har set i aktion på en lang række nyhedssider.

Torsdag den 1. juni har du chancen for at møde superstjernen Zach Wise i København, hvor han deler ud af sin viden om visuel storytelling.

Zach Wise vil vise, hvordan visuelle fortælleformer er nødvendige for at kunne konkurrere, men også for at forblive relevant i et hårdt presset mediemarked, hvor kampen om opmærksomhed aldrig har været hårdere.

Som professor på Medill School of Journalism på Northwestern University vil han også give sit bud på, hvordan augmented reality og virtual reality kommer til at vende op og ned på den måde, vi er vant til at fortælle historier på.

Arrangementet er gratis for medlemmer af DONA og DJ’s Kreds 1, men skynd dig at få en billet, da der er er et stærkt begrænset antal.

Tid: Torsdag den 1. juni kl. 17-19. Dørene åbner klokken 16.45.

Sted: Hos Bolius.dk på Jarmers Plads 2 i centrum af København.

Pris: 100 kroner, men gratis for medlemmer af DONA eller DJ’s Kreds 1.

Arrangementet er er blevet til virkelighed i samarbejde med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Journalistforbundets Kreds 1, Bolius og Danish Online News Association.

Lokation

Bolius Boligejernes Videncenter A/S, Jarmers Pl. 2, 1551 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .