Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MODDI + IKI || SV-FESTIVAL

Afholdt event

MODDI + IKI || SV-FESTIVAL

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

04 jun 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse


Den syvende udgave af SV-festival har fokus på LAND udfoldet som (u)bestemte tilstande, overgange eller noget helt tredje... På festivalens åbningsaften kan du glæde dig til at opleve den verdensberømte norske musiker MODDI og den eksplorative vokalgruppe IKI lande ny musik! 

MODDI

Norske Pål Moddi Knutsen aka MODDI afbryder sin aktuelle koncertrække i hjemlandet for at spille en eksklusiv koncert i Danmark på SV-festival. Han er en af Norges absolut dygtigste og mest elskede nutidige singer/songwriters. Han har taget musikverdenen med storm med en række samfundskritiske albums så som ’Unsongs: Forbidden Stories’ om politisk censurerede sange og ’Like in 1968’ inspireret af datidens protestsange. 

MODDI er på mange måder både visesanger, pilgrim og miljøforkæmper. Man ved aldrig helt, hvilken version, man får, når MODDI går på scenen. Uanset dette kan du altid forvente både storslået musik, smittende engagement og et glødende tilstedevær. Som artist kan han både optræde med symfoniorkestre og solo med guitar. 

Det bliver solo på SV med sange inspireret af landskaber, mennesker og stilhed samt om det at vende hjem og opdage ens hjemstavn fuldstændig forandret – som en selv.    

IKI

Åbningsaftenen indledes med den performative skandinaviske vokalgruppe IKI, som har ladet sig inspirere af festivalens tema om LAND. Resultatet kan du opleve, når et helt nyt vokalværk støttet af Statens Kunstfond afsøger både arkaiske og opdyrkede nutidige lag i et Sydhavn i forandring.  IKI består af Randi Pontoppidan, Kamilla Kovacs, Anna Mose, Guro Tvietnes og Johanna Sulkunen, og de er kendt for deres unikke brug af maskiner, som de manipulerer egne stemmer med live på scenen mod dragende her-og-nu-øjeblikke med publikum. 

Musikken og lyduniverset spænder bredt men med en stærk kernelyd, hvor alt musik - akustisk og manipuleret - tager udgangspunkt i stemmen og dens mange lyde og facetter. Scenen er med andre ord sat til vokal ekvilibrisme, trance-lignende avantgarde beats og soundscapes med tråde til moderne kompositionsmusik.

Se samlet SV22-program: www.sv-festival.dk

Døre kl. 19.00

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .