Moderne dans aug-okt forløb

21 aug 2019 kl. 19:30 - 09 okt 2019 kl. 20:45

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Moderne dans i Absalon, hver onsdag kl. 19.30-20.45. Et forløb der strækker sig over 8 gange i august til oktober.

Sammen vil vi udforske bevægelser og nye måder at udtrykke os på. Med en blanding af improvisation og guidet opvarmning fokuseres der i starten af timen på vores individuelle bevægelsesmønstre og hvordan vi på en let og sund måde kan udforske og styrke disse på. Vi arbejder med forskellige dansekvaliteter og udtryk, og bygger langsomt op til let tilgængelige sekvenser med fokus på flow og grounding. Timen sluttes altid af med en dynamisk koreografi, som vi i løbet af de 8 gange vil videreudvikle og arbejde på.

På forløbet vil vi skabe mulighed for udvikling, vækst og en større forståelse for kroppens skjulte potentiale. En naturlig opbygning, i et forløb som skaber tid til fordybelse.
Alle er velkomne begyndere som øvede.

Underviser, Cathrin Jensen er uddannet moderne danser fra Contemporary Dance School Hamburg, og har både danset og undervist i Tyskland, Island og herhjemme i Danmark. Hun har arbejdet som freelancer i flere år og har erfaringer inden for flere genrer inden for moderne dans og improvisation. 

---------PRAKTISK--------

PRIS: 400 kr.

LOKALE: 'Klubben' på 1. sal

HVORNÅR: Onsdage kl. 19.30-20.45 fra d. 21 aug.-9. okt.

PRØV: Onsdag d. 14 august kl. 19.30-20.45 laver vi en åben klasse. Pris 50 kr. og ingen tilmelding nødvendig. Kom blot i god tid og betal i baren inden du går op. (denne billet gælder ikke til d. 14. august)

---------------------------

Vi glæder os til at danse med jer.
Kærligst Cathrin og Absalon