Moderne dans Jan-Feb. forløb

08 jan 2020 kl. 19:30 - 26 feb 2020 kl. 20:45

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Moderne dans i Absalon, hver onsdag kl. 19.30-20.45. Et forløb der strækker sig over 8 gange i januar og februar. 

Denne gang med 2 forskellige undervisere. 

I første del af forløbet vil vi arbejde i et spekter mellem guidet improvisation og sat materiale til at åbne for og udvide vores kropsforståelse. Vi vil arbejde med musikalitet, med gulvet og med hinanden i et trygt rum, hvor glæden ved at bevæge sig og at danse er fundamentet. Klassen vil bestå af varierende typer opvarmning til at vække kroppen og kreativiteten, let arbejde med gulvet, samt en frase i slutningen af klassen, der arbejdes videre på ved hver klasse. 

Senere i forløbet vil vi arbejde med flow og grounding, og udforske vores individuelle bevægelsesmønstre, og måden hvorpå vi kan udvikle og styrke dem.

Forløbet giver mulighed for udvikling og for at få en større forståelse for kroppens potentiale. 

Alle er velkomne, begyndere som øvede. 

I januar underviser Camilla Schnack Tellefsen. Camilla er uddannet moderne danser fra Norge i 2017, og har siden været freelancer i København, hvor hun har medvirket i mange opsætninger og skabt sine egne forestillinger. Camilla bevæger sig bredt indenfor genren moderne dans. 

I februar underviser Cathrin Jensen. Cathrin er uddannet moderne danser fra Contemporary Dance School Hamburg, og har både danset og undervist i Danmark og udlandet. Hun har arbejdet med flere genrer inden for moderne dans og improvisation. Og så har hun undervist i Absalon i flere år.

---------PRAKTISK--------

PRIS: 400 kr.

LOKALE: 'Klubben' på 1. sal

HVORNÅR: Onsdage kl. 19.30-20.45 fra d. 8 januar.-26. feb.

Vi glæder os til at danse med jer. 

Kærligst Cathrin, Camilla og Absalon

Moderne dans (Jan-Feb forløb) UDSOLGT