eventet sluttede

Moderne Mandag - Gæstespil fra Malmö

Gratis - DKK 125,00

Sted

Dato

30 aug 2021 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

  GÆSTESPIL FRA MALMÖ

  Mechanics of Breath er titlen på et samarbejde mellem Malmös komponistgruppe Hertzbreakerz og den tysk-canadiske Zöllner-Roche-Duo. Duoens medlemmer er to markante musikere på den internationale ny-musik-scene, og koncerten består af danske førsteopførelser af nykomponerede værker af fire svenske, en japansk og en israelsk komponist, udvalgt via et internationalt open call i 2019, som midt i prøvearbejdet måtte udsættes på grund af Covid-19. Gæstespillet er en fortsættelse af samarbejdet med Hertzbreakerz, der begyndte sidste år med ensemblet Ars Nova Malmös koncert, og flere af efterårets koncerter er støttet af Fondet for Dansk-Svensk Samarbejde.  

  MEDVIRKENDE

  Zöllner-Roche-Duo

  PROGRAM

  • Alessandro Perini Phase/Perspective (2020) 
  • Lina Järnegard I vind, vatten och väntan(2020) 
  • Francesco Del Nero Sul mare dove il cielo si lascia toccare (2020) 
  • Miki Manabe Beat - time vibration (2020) 
  • Rachel Beja Petrichor (2020) 
  • Jonatan Sersam passing lodestones (2020)  

Arrangør

Lokation

Metronomen Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .