spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Moderne Mandag / Galgenlieder / KIMI ensemble

Afholdt event

Moderne Mandag / Galgenlieder / KIMI ensemble

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

12 dec 2022 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

KIMIs stiller i samarbejde med Moderne Mandag to værker af unikke kvindelige komponister ved siden af hinanden - Sofia Gubaidulinas absurde og vidunderlige Galgenlieder à 5, og Þuríður Jónsdóttirs Andante. Deres lydverdener finder en fascinerende resonans, da begge komponister bruger organisk drivkraft, forstyrret af mekanisk og rå energi. Værkerne er sjældent hørt, både pga. deres høje tekniske krav, og den unikke besætning, hvilket kræver over 25 slagtøjsinstrumenter - perkussionisten skal bl.a. gå på salt der spredes på gulvet. Programmet lover derfor publikum en storslået oplevelse på en enestående skala i kammermusik.

KIMI har, fra deres stiftelse, fokuseret på at arbejde sammen med dygtige kunstnere. For Galgenlieder og eftertanker deler KIMI scenen med to utrolig flinke musikere, Xun Yang og Björg Brjánsdóttir. Xun er en anerkendt kontrabassist og leder i Islands Symfoniorkester. Björg er en fløjtenist som har bl.a. spillet solokoncert med Islands Symfoniorkester, præsteret med Björk på hendes verdensturné og stiftet et anerkendt kammerensemble, Elja.


Program

Sofia Gubaidulina: Galgenlieder á 5
Þurıð́ur Jónsdóttir: Andante


Medvirkende

KIMI ensemble:
Jónas Asgeir Asgeirsson
Katerina Anagnostidou
Þórgunnur Anna Öernólfsdóttir

Xun Yang
Björg Brjánsdóttir

Du kan læse mere om KIMI her og følge koncerten på Facebook.

Koncerten er støttet af Dansk Komponistforening, Knud Højgaards Fonden, Augustinus Fonden, William Demant Fonden, SNYK international transportstøtte og Icelandic Centre for Research

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .