Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Moderne Mandag - Ligeti Quartet

Afholdt event

Moderne Mandag - Ligeti Quartet

Fra Gratis

Sted

Dato

07 sep 2020 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

MIKROMODERNISMER med LIGETI QUARTET

Den London-baserede Ligeti Quartet har i 10 år skabt international opmærksomhed med sine fortolkninger af de nyeste og mest komplekse kvartetværker. I 2019 gav kvartetten en uforglemmelig mesterklasse for de kompositionsstuderende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Efter et koncertløst forår indtager kvartetten igen koncertscenen med et af sine jubilæumsprogrammer, og det sker på MODERNE MANDAG den 7. september, hvor de fire unge strygere for første gang spiller Axel Borup-Jørgensen. 

LIGETI QUARTET 

 • Mandhira de Saram violin 1
 • Patrick Dawkins violin 2
 • Richard Jones bratsch
 • Val Welbanks cello

Ligeti Kvartetten har stået i spidsen for den moderne musik siden dannelsen i 2010. Den har etableret et ry som et af Storbritanniens førende ensembler og baner nye veje gennem innovativ programmering og forkæmper for dagens mest spændende komponister og kunstnere - i 10-års jubilæet med et helt særligt og verdensomspændende WORKOUT! - en maraton workshop med 100 kvartetter af 100 komponister!

PROGRAM

Lokation

Metronomen Metronomen, Godthåbsvej 33, Metrostation Aksel Møllers Have, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .