Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MODERNE MANDAG PÅ EN ONSDAG / Ensemble K!ART

Afholdt event

MODERNE MANDAG PÅ EN ONSDAG / Ensemble K!ART

Fra Gratis

Sted

Dato

15 jun 2022 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Det bliver et hæsblæsende maraton af en koncert, når koncertrækken Moderne Mandag præsenterer det københavnerbasserede Ensemble K!ART, der opfører intet mindre end otte forskellige værker.

Moderne Mandag har siden det første gang blev afholdt i 2016 haft et særligt fokus på værker af det 20. århundredes danske modernister, mens Ensemble K!ART, der ofte bevæger sig i krydsfeltet mellem musik og performancekunst, primært opfører værker af de allernyeste komponister indenfor moderne eksperimenterende kompositionsmusik. Dermed bliver Ensemble K!ARTs koncert på Moderne Mandag en slags musikalsk dialog på tværs af generationer, hvor slægtslinjerne mellem fortid og nutid bliver tegnet op.

Programmet spænder fra værker af kanoniserede modernistiske legender som Gunnar Berg og Pelle Gudmundsen-Holmgreen til uropførelser af vidtspændende værker, der er skrevet specifikt til koncerten.

Det drejer sig om serbiske Sara Stevanovics værk when the bashful hands assume silence beyond the pink hollyhock existence, der er inspireret af den franske filosof Gilles Deleuze. Om svenske Ylva Lund Bergner, der har skrevet værket BE: all-out (”Speak, Dodona”), hvor musikken hvileløst leder efter et sted, der kan skabe kraft og håb. Og om danske Jens Peter Møller, som på enigmatisk vis beskriver sit værk som et musikalsk facebook-feed: "en kontinuerlig strøm af information, designet til at kræve lytterens fulde opmærksomhed, uden filter og uden indbyrdes sammenhæng"; en beskrivelse, der i lige så høj grad er rammende for koncerten som helhed.

Program
Sara Stevanovic: when the bashful hands assume silence beyond the pink hollyhock existence (Uropførelse)
Gunnar Berg: Tronqué for cello, marimba og klaver (1969)
Jens Peter Møller: forbipasserende skyer (Uropførelse)
Ylva Lund Bergner: BE: all-out (”Speak, Dodona”) (Uropførelse)
Axel Borup-Jørgensen: Carambolage (1976-77) 
Joanna Bailie: He just missed the train (2019)

Entré: 120 kr. / Student og rabatkortsholdere 60 kr.
Køber du helaftensbillet til aftenens to koncerter koster det 150 kr. / Student og rabatkortsholdere 75 kr

Medvirkende
Ensemble K!ART

////

Entré: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr.

Køber du helaftensbillet til aftenens to koncerter koster det 150 kr. / Student og rabatkortsholdere 75 kr
.
Aftenens anden koncert er Projekt MINIMOOG med Pianist Sebastian Berweck.

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her.

KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for klassisk samtidsmusik. I 2022 løber koncerten fra d. 9. - 18. juni med koncerter, performance, talks, film, og børne- og ungefestival i hele København.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond, KODA Kultur / Musikforlæggerne og Dansk Komponistforening, Borup-Jørgensen Fonden, ACTUM Kopi&Tryk og Bastet&Bundet Blomster.

Værket af Ylva Lund Bergner er støttet af Statens Kunstfond.


Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer