Moderne multifaktoriel smerte-forståelse og bio-psyko-social smertebehandling

Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg
15 mar 2019 kl. 16:30 - 20:30
Super arrangør
Billetter DKK 275,00
Billetter DKK 275,00

Kom til et spændende og lærerigt fyraftensforedrag hvor du får en forståelse for smerters kompleksitet og de mange faktorer, som påvirker smerteoplevelsen. Der er det seneste årti sket et kæmpe videnskabeligt gennembrud indenfor videnskaben om smerte, derfor er der et paradigmeskifte i gang indenfor behandling af klienter med smerte.

Hos Smertespecialisternes tror vi på, at alle sundhedsprofessionelle ønsker at arbejde ud fra den nuværende forskning og ikke videregive myter eller modbevist viden. Men vi ved samtidig, at det er svært og til tider uoverskueligt at holde sig ajour med den nuværende forskning. Vores mission er at hjælpe sundhedsprofessionelle med at komme sikkert over kløften, der er mellem den moderne smertevidenskab og den nuværende kliniske smertebehandling.

Vi har et mål med, at vores kurser og foredrag har den største praktiske anvendelighed for vores deltagere, og har derfor valgt at lave en deltager-begrænsning på 24 personer, der er derfor et begrænset antal pladser på foredraget.

Event aflyst

Moderne multifaktoriel smerte-forståelse og bio-psyko-social smertebehandling

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke