Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Moderne multifaktoriel smerte-forståelse og bio-psyko-social smertebehandling

Event aflyst

Moderne multifaktoriel smerte-forståelse og bio-psyko-social smertebehandling

Billetter fra DKK 275,00

Sted

Dato

15 mar 2019 kl. 16:30 - 20:30

Beskrivelse

Kom til et spændende og lærerigt fyraftensforedrag hvor du får en forståelse for smerters kompleksitet og de mange faktorer, som påvirker smerteoplevelsen. Der er det seneste årti sket et kæmpe videnskabeligt gennembrud indenfor videnskaben om smerte, derfor er der et paradigmeskifte i gang indenfor behandling af klienter med smerte.

Hos Smertespecialisternes tror vi på, at alle sundhedsprofessionelle ønsker at arbejde ud fra den nuværende forskning og ikke videregive myter eller modbevist viden. Men vi ved samtidig, at det er svært og til tider uoverskueligt at holde sig ajour med den nuværende forskning. Vores mission er at hjælpe sundhedsprofessionelle med at komme sikkert over kløften, der er mellem den moderne smertevidenskab og den nuværende kliniske smertebehandling.

Vi har et mål med, at vores kurser og foredrag har den største praktiske anvendelighed for vores deltagere, og har derfor valgt at lave en deltager-begrænsning på 24 personer, der er derfor et begrænset antal pladser på foredraget.

Lokation

Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .