spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

MODIG 2018

Event aflyst

MODIG 2018

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

21 nov 2018 kl. 17:30 - 22:00

Beskrivelse

Du inviteres hermed til et yderst spændende og inspirerende event - nemlig MODIG 2018.

Onsdag d. 21 november 2018 afholdes velgørenheds eventet MODIG 2018 i København, som er arrangeret af Kvinderudenfilter.dk i samarbejde med CinemaxX.

Meningen med MODIG 2018 er at støtte Red Barnet i kampen mod mobning. Mobning starter i en tidlig alder, og foregår også i det voksne liv, men uanset alder har vi et ansvar som voksne, og forældre, for at stoppe mobning.

MODIG 2018 byder på spændende foredrag fra eksperter, som kan ændre vores måde at tænke, agere og kommunikere på.

Du vil blive mødt af god musik og skøn stemning...



Iris Engelund
Talentudvikler / Speaker

Iris Engelund om hvor stor betydning vores talenter har for vores kommunikation og relationer generelt, og hvorfor vi går galt af hinanden. “At kende sit talent er en øjenåbner der kan bruges i alle områder af ens liv. Hvad enten det er personlig udvikling, karriere eller parforhold.”

Nichlas Farup
NLP / Lifecoach / Mentor

Nichlas Farup taler om følelsesmæssig omprogrammering, som fordyber sig i, hvordan vi som mennesker begrænser os selv, når vi gang på gang bekræfter vores kendte reaktionsmønstre. Mobning er ofte udløst af nogle følelser, som er sårede eller sidder fast. Hør mere om hvordan de følelser kan omprogrammeres og føre til nye og sundere mønstre.

Christel Knop
Events & Entertainment 

Christel Knop er professionel event planner med flere års erfaring, og har i de senere år haft særligt fokus på sine børne award shows som hun har afviklet med støtte fra bl.a. Peter Mygind, Hella Joof, Robert Hansen, hvor temaet er anti-mobning - et tema som ligger hendes hjerte nært. Derfor er det med stor passion, at Christel er med som event planner på MODIG. 



Red barnet kommer til at fortælle lidt om hvad de gør i kampen mod mobning, som er en yderst vigtig sag.

I billetten får du 2,5 timers intensiv foredrag, snacks og drikke, og dejlig musik. Samtidig er du med til at støtte en god sag, da DKK 150,- af billetprisen går til Red Barnet’s kampagne mod mobning.

Rikke Ganer-Tolsøe
Stifter og indehaver af Kvinderudenfilter.dk

"Hos Kvinderudenfilter.dk har vi skabt et frirum, hvor vi ikke dømmer hinanden og hvor der er plads til at være sig selv. #duerikkealene Hvis vi som voksne kan gøre en forskel for børn og allerede stoppe mobning i en tidlig alder, kan vi se frem til en fremtid uden mobning. Det kræver mod at stå op for andre. Det kræver mod somme tider at gøre det rigtige, derfor hedder dette event, MODIG."



På denne helt fantastiske dag, er der nogle sponsorer som har været med til at gøre det muligt. CinemaxX som hovedsponsor. Det er hos CinemaxX i København at hele eventet afholdes.
Simply cooking
, ESAmor og Banana Joe  samt Carlsberg står alle for plejningen. Kvinderudenfilter.dk er arrangør.

Du vil blive mødt af dejlig musik, fra Sigmund, som du muligvis kender fra X Factor, samt Anders Brandt, som bl.a. har deltaget i tv programmet LIVE.


Sikre dig din billet allerede nu!

Detaljer:

MODIG 2018 afholdes onsdag d. 21. november kl 17:30 til 22:00 i CinemaxX København, Kalvebod Brygge 57, 1560 København.

Program:

Kl. 17:30 - Velkomst i Foyeren / Musik

Kl. 18:30 - Start i salen / Rikke byder velkommen

Kl. 18:35 - Iris Engelund om Hjernens talenter

Kl. 19:20 - Pause 15 min.

Kl. 19:40 - Start i salen - Red barnet holder oplæg

Kl. 20:10 - Kort indslag fra Christel Knop

Kl. 20:15 - Nichlas Farup om følelelsmæssig omprogrammering

Kl. 21:00 - Slut i salen - Nu kan der mingles m.m. i foyeren

Kl. 22:00 - Tak for idag

Lokation

CinemaxX CinemaxX, Kalvebod Brygge 57, 1560 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .