MOËT & CHANDON ___________ GRAND AFTERNOON TEA CRUISE

08 jun 2018 kl. 15:30 - 18:00

Admiral Kaj, Larsens Plads, Kajpladsen foran Admiral Hotel. , 1250 København K


ELLE PRÆSENTERER

MOËT & CHANDON

GRAND AFTERNOON TEA CRUISE

I KØBENHAVNS KANALER


Klassisk afternoon tea er en kunstnerisk ceremoni og en oplevelse for alle sanser. Samtidig er præ­sentationen overdådig og ekstravagant – meget som vi kender det fra modens haute couture, hvor skønhed og håndværk går op i en højere enhed.

I anledning af Moët Grand day kan du nyde en boblende, high fashion-inspireret afternoon tea, hvor du får alle sanser i spil med de fineste søde og salte anretninger fra Konditori Antoinette, afstemt med champagne fra Moët & Chandon, og drysset med ELLEs fortællinger om de store modehuses high fashion og ekstravagante shows betydning for de trends, ELLE ser i modebilledet.

Værtinde: ELLE Fashion Director, Josephine Aarkrogh

Dress code: Fancy chic


* Idet der vil forekomme udskænkning af alkohol, skal du være minimum 18 år for at deltage. Moët & chandon forbeholder sig retten til at forespørge om gyldigt billed-id på dagen.
* Grundet begrænsede køkkenfaciliteter ombord, er det desværre ikke muligt at imødekomme fødevareallergier og intolerancer.
* Grundet bådens faciliteter, seates gæster ved borde af 6 personer, og som mindre selskab vil I derfor dele bord med andre gæster.
* Billetter er ikke-refunderbare.


PLEASE DRINK RESPONSIBLY

Moët Afternoon Tea 2 personer (249 kr. pr. person)

Salg lukket


Moët Afternoon Tea 4 personer ( (249 kr. pr. person)

Salg lukket