MOËT & CHANDON ____________ GRAND BUBBLY BRUNCH CRUISE

09 jun 2018 kl. 11:00 - 13:30

Admiral Kaj, Larsens Plads, Kajpladsen foran Admiral Hotel. , 1250 København K

ELLE PRÆSENTERER

MOËT & CHANDON

GRAND BUBBLY BRUNCH CRUISE

I KØBENHAVNS KANALER


Brunch-fænomenet har opnået kultstatus, fordi der ikke er grænser for de favoritter, der kan serveres i kombinationen af to måltider på én gang. Sødt, salt, bittert, crunchy, smooth ... Der spilles på alle smagstangenter – for slet ikke at tale om det visuelle, hvor serveringerne ofte er en æstetisk farvesymfoni.

Hvis brunchen også er din ‘metier’, skal du med til Möet Grand Bubbly Brunch, hvor du kan nyde en skøn brunch fra Sidecar med et boblende strejf af Moët & Chandon. I anledning af Moët Grand Day deler Moët & Chandon tips om servering af champagne, og fortæller ELLE om at sammensætte den mest elegante, smagfulde og ikke mindst Instagram-værdige brunch.

Værtinde: ELLE Video & Special Content Editor, Rose Maria Boelsmand

Dress code: Daytime chic

* Idet der vil forekomme udskænkning af alkohol, skal du være minimum 18 år for at deltage. Moët & chandon forbeholder sig retten til at forespørge om gyldigt billed-id på dagen.
* Grundet begrænsede køkkenfaciliteter ombord, er det desværre ikke muligt at imødekomme fødevareallergier og intolerancer.

* Grundet bådens faciliteter, seates gæster ved borde af 6 personer, og som mindre selskab vil I derfor dele bord med andre gæster.
* Billetter er ikke-refunderbare.


PLEASE DRINK RESPONSIBLY

Moët Grand Brunch 2 personer (249 kr. pr. person)

Salg lukket

Moët Grand Brunch 4 personer (249 kr. pr. person)

Salg lukket