spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MOLDE koncert på Kultursted Brabrand

Afholdt event

MOLDE koncert på Kultursted Brabrand

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

06 mar 2022 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

For første gang siden deres udsolgte koncert i vinteren 2020, kommer MOLDE nu tilbage til Brabrand og giver koncert på Budstedet i forbindelse med udgivelsen af deres første EP 'Udefra'.

MOLDE - med Brabrand boende sangerinde Maria Molde i front - er et godt bud på et dansk rootsnavn, man skal lægge mærke til. Tænk Alison Krauss møder Alberte. Smægtende akkorder og veltunede korstemmer med bluegrass vibes fra the Appalachian mountains tilsat poetiske danske tekster inspireret af den nordiske natur og hverdagslivets sanselighed.

På EP'en 'Udefra' samler bandet en håndfuld af Maria Moldes første sange, som alle knytter sig til årstidernes skiften, til sanselighed, nærvær og til den dybe forbindelse, der er mellem mennesker og natur, - hvad end vi er bevidste om det eller ej. Førstesinglen ’Det er sent nu’ har ligget nr. 1 på Radio Tønders hitliste i flere uger, er blevet spillet på P5, og den tilhørende live video har i skrivende stund haft knap 20.000 afspilninger.

MOLDEs musik er skiftevis inderlig, legende, længselsfuld, sprudlende og i alle sammenhænge livsbekræftende. Maria Moldes lysende stemme er i front virtuost bakket op af Uffe Holmsgaard Eriksen på cittern, guitar og klarinet, Jonathan Feig på violin og Henrik Kunz på kontrabas.

"Tak for den dejlige koncert. Vi har fået mange gode tilbagemeldinger, og én sagde endda, at det var den bedste koncert, han havde hørt hos os, og det siger jo ikke så lidt, når man tænker på de fantastiske musikere, vi har haft". Niels Jørn Thomsen, Wintercoat.

“MOLDE optrådte med varme, charme, humør og spilleglæde, så man straks bliver fanget af deres musik med smægtende country- og americana-toner blandet med lidt jazz, balkan og bluegrass”. Per Dyrholm, Rootszone.dk. Se hele anmeldelsen her.

Lokation

Budstedet.dk Budstedet.dk, J. P. Larsens Vej 17F, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .