Spring til hovedindhold

Momento - Carsten Dahl, Toke Møldrup og unge klassiske talenter fra Jacob Gades Legat Talentprogram!

Momento - Carsten Dahl, Toke Møldrup og unge klassiske talenter fra Jacob Gades Legat Talentprogram!

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

31 aug 2024 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Improvisation hører i dag mest til i jazzens verden, men hvad sker der, hvis vi genopliver denne tabte kunstform i den klassiske genre? 

Det har Schubert Selskabet sat sig for at undersøge, når vi inviterer to af Danmarks førende musikere indenfor hver deres genre, jazzpianisten Carsten Dahl og den klassiske cellist Toke Møldrup, ind i et rum sammen med unge talentfulde klassiske instrumentalister fra Jacob Gades Legat.

Afslutningskoncerten ‘Momento’ bliver kulminationen på en improvisationsworkshop, hvor vi i første del skal opleve de unge talenter blive smidt ud på dybt vand og udfordret på deres måde at arbejde med klassisk musik på!

I anden del af koncerten indtager Toke Møldrup og Carsten Dahl scenen til en improvisation over Schuberts musik, hvor de to musikere lader sig inspirere af komponistens skælvende fraser og sfæriske lys. Oplev hvordan musikken opstår i øjeblikkets magi. Det kræver et ubesværet, frit vokabularium og kendskab til selve musikkens væsen fra begge musikere, hvor de på en gang bliver komponerende musikere og spillende komponister.


Schubert Selskabet og Schubertiaden 2024 er støttet af:


Roskilde Kommune, Den A.P. Møllerske Støttefond, Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, Wilhelm Hansen Fonden, Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Dansk Tennis Fond, KODA Kultur, Sonning-Fonden, Solistforeningen af 1921 og Dansk Solistforbund.

Særligt støtte til Klassisk2Go og Bach Maraton fra: Øernes Kunstfond, Nordea Fonden - liv i det lokale og Alle Tiders Musikby Pulje.

Arrangør

Lokation

Himmelev Sognegård, Fynsvej 69, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori