Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MonkeyRat

Afholdt event

MonkeyRat

Fra DKK 78,00

Sted

Dato

26 feb 2022 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Anna Iachino fra Montreal, Quebec, Canada, af italiensk afstamning er sangskriver, vokalist, rapper, taleordkunstner, digter, danser og historiefortæller med en komisk bøjning. Arnold Ludvig fra Færøerne er komponist, arrangør og prisbelønnet virtuos bassist. Sammen er de et dynamisk mand og kone team og skaberne af MonkeyRat grundlagt i 2006 på Færøerne. MonkeyRat leverer multi-
genre musik, der hovedsagelig er rodfæstet i Funk. Bandet blev dannet i København, Danmark med prisbelønnet guitarist, Alain Apaloo fra Togo, Afrika og den fantastiske danske trommeslager Jens Stoklund. MonkeyRat udgav deres debutalbum fra 2010, "Fuck The Jante Law" efterfulgt af "Sunshine" i 2012 til gode anmeldelser og mange # 1 hits. I 2016 blev 4 funky digitale singler udgivet med The Hentze Horns og modtog internationalt radio-airplay. "Get into The Light", MonkeyRats første hip-hop/gospel-samarbejde med Debbie Cameron, D. Herbert og Joanita Zachariasen blev udgivet i 2018 med rungende succes. Den 20. marts 2020 startede MonkeyRat året med deres hit single "Good Morning Reykjavík", et super funky dansenummer med et komisk spin på det smitsomme kor. "U Gotta Love Being U ft. Alain Apaloo" med D. Herberts sjælfulde vokal på koret er MonkeyRats første pop/ singer-songwriter/folkemusik, single og Annas første medskrevne sang med Hans Andrias Jacobsen og Beinir Troest Rasmussen. I disse mørke og usikre tider løfter "U Gotta Being Being U" ånden og hæver vibrationen og spreder et budskab om positivitet og kærlighed.

I 2022 udgiver MonkeyRat "The Child", deres første electropop single indspillet og mixet af Arnold Ludvig. Derudover er sangen supplerende mixet og masteret af Kurt Uenala, Grammy-nomineret producer af Depeche Mode, sunget af den kommende stjerne, Anna Sofía Skoradal fra Færøerne. Skoradal, musikduoen med Anna Sofía og Oliver Stryhn Tollundgaard optræder derudover med en af ​​deres seneste singler.

Line -up

Anna Iachino (CA/IT) - songwriter & vocalist
Arnold Ludvig (FO) - composer & bassist
Alain Apaloo (TG) - guitarist & special guest vocalist
Jens Stoklund (DK) - drummer
special guest singer (FO) - Anna Sofía Holm Skoradal
special guest keyboardist (DK) - Oliver Stryhn Tollundgaard

https://www.facebook.com/monke...


Link til Copenhagen Vinterjazz 2022

https://jazz.dk/vinterjazz-202...

Lokation

Blågården Bibliotek & Støberiet Blågården Bibliotek & Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .