Monstera Kokedama

20 jun 2020 kl. 14:30 - 16:30

Billetter DKK 250,00

Deltag med venner

Lav din egen Kokadama, på workshoppen vil du lære om opbygning, fremgangsmåde og pasning af Kokadama. Vi laver Kokadama med Monstera, hver deltager får sin egen monstera stikling og materialer der skal til for at skabe en Kokadama fra bunden. 

Vi mødes i butikken på Tyrolsgade 7 og tilbringer de næste 2 timer i selskab med hinanden og laver sammen de fineste Kokadamaer. Her vil være et udvalg af Monstera-stiklinger, jord, kokosfibre, samt materialer der skal til for at lave en Kokadama. Du laver selv dit egen Monstera-Kokadama fra bunden og dekorerer den efter eget ønske. Efter workshoppen er du klogere Kokadama, du ender med din egen svævende plante..

Med din billet får du en Monstera-stikling samt materialerne der skal til for at skabe en Kokadama.

Vi sørger for alle materialer, planter, snacks og drikkelse. Workshoppen er rettet mod voksne, men børn over 15 års alderen er velkommen i selskab med en voksen.

I forbindelse med workshoppen vil der være -20% på alle LEERBAEK-produkterne i butikken.
 
Dato: Lørdag d. 20.06.2020 
Tid: 14.30-16.30
Pris: 250 kr.

Netværk

LEERBAEK er en designvirksomhed der designer alt indenfor plante-interiør. Virksomheden holder til i lokalerne på Tyrolsgade 7, 2300 - her afholdes workshops, foredrag og pop-up shops. 

Social