Spring til hovedindhold

Moonjam på GEVÆRFABRIKKEN ️️

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage

Moonjam på GEVÆRFABRIKKEN ️️

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

14 jun 2024 kl. 20:00 - 22:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Moonjam kommer til Otterup Geværfabrik d. 14 juni... - der er ikke et sted i DK der er for stort eller for lille til bandets forrygende 40-års jubilæumsturné, SÅ Geværfabrikken er nu med på TOUREN...! 

Det bliver helt tæt på, det bliver en koncert, hvor man får absolut nærkontakt med MåneMarmeladeMusikken, "MOONJAM" der driver ned ad væggene, ud på gulvet, ind i kroppen, med ørehængere der går lige i hjertet 🎶💙🎶

Det er OTTERUP, det er GEVÆRFABRIKKEN, det er MOONJAM /2024 /Anniversary-Tour💥

... ... ... 

I sommeren 1984 blev de første Moonjam-sange til... Og flere af de allerførste fra dengang, ikke mindst saxofonhittet Sarai, lever et liv i luksus den dag i dag!

Moonjam opstod i kølvandet på Sneakers; Morten Kærså havde endnu et hav af sange der skulle ud i livet, og allerede i 1984 begyndte Moonjam at optræde rundt omkring i det københavnske bymiljø - debuten er vistnok til pinsekarnevallet, hvor bandet spillede tre aftener i træk nede foran Mortens legendariske lejlighed i Skt Peders Stræde.
Gaden, Strassen, med lejligheden i nummer 30, som i den grad satte rammerne om Sneakers-universet, blev også Moonjams udgangspunkt. Morten blev i nummer 30, indtil politiet bogstaveligt talt bar ham ud, to år senere; der skulle byfornyes, hovedkvarteret skulle rives ned!

Så jo, Moonjam har faktisk 40-års jubilæum som live-band i 2024!

Sidenhen er det gået for vildt derud af; fra det første album i 1987, med titler som Ticket to Peace, og ja, Sarai... - over De blå bjerge, Østen for solen, med Shaida gennem ild Vand - med tasken fuld af Saxophonesongs, til bryllup med Annabella på en Midsommernat - på eventyr i Thailand med det engelsksprogede Raining in Asia-album, hånd i hånd med Belisa og alle de andre engle, der stadig spørger, hvor blev mon Sui af...

Men Sui og Skt Peders engle er altid med. Historiens vingesus er fyldt med sange og melodier, der når dig i nuet - og når man tager med Morten og Moonjam, kan man rejse i tiden...

I 2022, blev Moonjam sluppet fri fra det ufrivillige kollektive fængsel - som alle vist stadig kan tænke tilbage på med sælsomme mindelser - og siden da, har Moonjam-firkløveret, med Bobby Ricketts, Rasmus Kærså, Maibrit Olesen og Morten Kærså været på en sand optur - der er blevet koncerteret OVERALT, en kalender fyldt til randen med en sprudlende blanding af koncerter i alle størrelser.

I 2024 er Moonjam SÅ klar! - med næsten to års fintuning af firkløveret... SÅ klar til at fejre 40 år som live-band OVERALT igen - sammen med DIG, på Anniversary-Tour-Twentyfour 💥

Arrangør

Lokation

Otterup Geværfabrik, Fabriksvej 5, 5450 Otterup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori