Mor / Barn programmering

26 okt 2019 kl. 13:00 - 15:00

Skovgaardsgade 5a, 8000 Aarhus

For mødre med børn fra 6-9 år. Denne workshop er en introduktion til børne programmering. En unik mulighed for at møde dit barn i en ny  kreative aktivitet. Sammen skal I bygge og programmer små opfindelser/robotter. I denne Workshop bruger vi LEGO WeDo for omdrejningspunkt for en fælles kreativ digital / fysisk oplevelse. 
Vi håber på en rolig og inspirerende workshop hvor du og dit barn får lov at samarbejde om at bygge og code. 
Det skal være sjovt og du kommer til at møde dit barn i børnehøjde. 

Hvad er Block programmering?

Block programmering er også kaldt børne programmering og er nemt at komme igang med. I denne workshop får I en lille introduktion via LEGO WeDo App. I voksne til få information om hvordan I selv kan fortsætte med programmering der hjemme unden at I behøver at investere i produkter.

Praktiske oplysninger: 

  • Forudsætning for at kunne deltage i workshoppen er at I selv kan medbringe en iPad hvor I på forhånd har installeret LEGO WeDo app ( appen er gratis og kan downloaded i Apples Appstore ) ( kontakt mig på anne@dearstudio.dk hvis i ikke kan skaffe en iPad eller I ikke kan installere Appen, jeg har et par ekstra men ikke nok til alle )

  • Workshoppen afholdes i bygningen New Neighbour ved Institut for X ved Godsbanen Århus. 
  • Der vil være Kaffe, the og juice

Det er den første Mor / Barn workshop vi afholder og vi vil derfor gerne bede om jeres ærlige feedback - Til gengæld er workshoppen gratis

Workshoppen er arrangeret af DearStudio Tinkerlab der arbejder for et kritisk tænkende kreative digital dannet danmark. Med et specielt fokus på udligning af kønsopdeling i den digitale industri.