spring til hovedindhold

Mord i Middelalderen - og mørkt øl

Mord i Middelalderen - og mørkt øl

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

29 maj 2024 kl. 16:30 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Kom og hør om middelalderens ‘true crime’ - og få et krus godt øl til.

I Middelalderen var æreskodeks og det at kunne stole på sine venner, hvad der holdt samfundet sammen. Alligevel blev mangt en fyste, kongesøn eller adelsmand snigmyrdet på mest nedrige vis. Faktisk kan vi spore konkrete forhold i vores samfund i dag tilbage til specifikke - og ofte uopklarede -mord.

Til dette arrangement vil historiker Kaare Johannesen og chef for Middelaldercentret Andreas Bonde Hansen tage dig igennem en række af middelalderens mest mystiske, nedrige og bestialske mord. Til at bistå disse dystre fortællinger serveres et krus godt, mørkt, middelalderinspireret øl.

Der vil være mulighed for at købe årskort med 20% rabat efter arrangementet.

Pris: 165 kr. - gælder også som entrebillet hvis man vil besøge Middelaldercentret samme dag.


Arrangør

Velkommen i middelalderen!

Hold fast på hat og briller, mens vi tager dig med på en tidsrejse, du aldrig vil glemme.

​I middelalderbyen Sundkøbing kan du møde håndværkere, købmænd og modige riddere, der dyster på turneringsbanen. Oplev verdens største blide og skælv ved affyringen af de store kanoner.

Velkommen til Middelaldercentret med spændende historiske oplevelser for hele familien!

Lokation

Middelaldercentret, Ved Hamborgskoven 2, Sundby, 4800 Nykøbing Falster

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder