MORGAN KVINTETTEN – klassiske sommerkoncerter 2022

DKK 98,00 - DKK 130,00

Sted

Dato

28 jun 2022 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Oplev Morgan Kvintetten spille Mozart og Brahms og nyd et glas rosévin ved årets første sommerkoncert på Nordatlantens Brygge.

Glæd Jer til at høre stjerneensemblet Morgan Kvintetten spille Mozart og Brahms' klarinetkvintetter, der er to af kammermusiklitteraturens allerstørste mesterværker.

Begge værker blev skrevet i slutningen af komponisternes liv og tilegnet klarinetvirtuoser, som var kendt og beundret af hver af komponisterne. Mozart skrev, trods et meget tungt og smertefuldt år, en kvintet der er solbeskinnet og fuld af livsglæde, hvorimod Brahms' kvintet er et dybt sørgmodigt og bittersødt farvel til livet.

PROGRAM
Wolfgang Amadeus Mozart: Klarinetkvintet i A dur K. 581 (1789)
Johannes Brahms: Klarinetkvintet i h mol op. 115 (1891)


PRAKTISK INFO
Koncerten begynder kl. 17.00 og varer 60 minutter. Dørene åbner 16.15.

Efter koncerten byder vi på et glas rosévin.


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

___________________________________
KLASSISKE SOMMERKONCERTER 2022 

Morgan Kvintetten
Stjernensemblet spiller Mozarts og Brahms mesterlige klarinetkvintetter
Tir 28. juni kl. 17. Læs mere 

Eskær Trioen
Trioen spiller værker af Thordur Magnusson og Johannes Brahms
Ons 29. juni kl. 17. Læs mere

Trine Bastrup Møller & August Finkas
Nordiske sange, Mozart og Strauss - akkompagneret af Charlotte Thanning
Tor 30. juni kl. 17. Læs mere


Klassiske Sommerkoncerter 2022 præsenteres med støtte fra Augustinusfonden, Københavns Musikudvalg, Dansk Musiker Forbund og Solistforeningen.

Arrangør

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .