spring til hovedindhold

Morgen-Meditation på Øbro jagtvej Bibliotek

Morgen-Meditation på Øbro jagtvej Bibliotek

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

14 marts 2024 - 30 maj 2024

Beskrivelse

Kunne du tænke dig at starte dagen samt foråret med meditation og inspiration til mere glæde og mildhed - samt få ideer til litteratur, der heler?

Fra torsdag den 14/3 til torsdag den 30/5 udbydes der morgen-meditation på Øbro Jagtvej bibliotek fra 9:00 til 9:30. Bemærk at arrangementet finder sted på 3. sal, samt at du skal bruge dit sundhedskort for at komme ind via hoveddøren på biblioteket.
Arrangementerne er gratis.

Emnet første torsdag er Glæde og Intentioner - hvad der kan støtte os i at have det godt og få mere glæde ind i vores liv.

​Vi mødes alle torsdage frem til 30. maj (dog ikke Skærtorsdag og Kr.Himmelfartsdag)

Dorte er forfatter og indehaver af Mind the Busy Mind, som har fokus på at øge velvære og glæde ved brug af mindfulness og compassion. Dorte holder foredrag med udgangspunkt i sin bog ”Sig mig, er det din onkel der er død?”, guider meditationer og afholder workshops i virksomheder og underviser i at skabe ro og glæde samt reducere tankemylder i foreninger og på skoler. ​Du kan læse mere om Dorte her: https://da.mindthebusymind.dk/about

Arrangør

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 3.sal, 2100 København Ø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder