spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Morgenmad med Mening: Servicedesign i det offentlige

Afholdt event

Morgenmad med Mening: Servicedesign i det offentlige

Fra Gratis

Sted

Dato

22 aug 2018 kl. 08:30 - 11:00

Beskrivelse

De samlede udgifter til produktion af offentlige serviceydelser er på 506 mia. kr., eller 26 % af det danske BNP. Hvad ville der ske, hvis vi forholdt os mere til design af services, og hvordan skulle vi gribe det an? Det kan servicedesign hjælpe med. Servicedesign drejer sig om at udvikle og tilrettelægge serviceydelser på en måde, så de er attraktive for modtagerne og effektive for udbyderne.

Denne Morgenmad med Mening giver et indblik i, hvad servicedesign er, og hvordan vi i kommunerne kan arbejde med at kortlægge og forbedre offentlige services.

Arrangementet er for Aarhus Kommunes medarbejdere og tildeling af pladserne sker efter først-til-mølle princippet. Tilmeld dig arrangementet her:


Tid og sted

Onsdag d. 22. august 2018, CFIA, DOKK1

8.30-9.00: Check-in og morgenmad

9.00-11.00: Oplæg og diskussion


Program

Velkomst og introduktion

CFIA byder velkommen og giver en kort introduktion til dagens program

”Servicedesign i kommunerne”
v. Anne-Sofie Thomsen, KL - kontoret for digitalisering & borgerbetjening

KL har siden 2016 arbejdet med at udbrede viden og kendskab til servicedesign i kommunerne. Anne-Sofie fra KL fortæller om, hvorfor og hvordan KL arbejder med at skubbe kommunerne i gang med servicedesign. Hun vil bl.a. give en introduktion til servicedesign og præsentere specifikke cases fra andre kommuner. Afsluttende vil hun belyse hvilke barrierer, der viser sig i arbejdet og ikke mindst den værdi, det giver, når man overkommer de barrierer.

"Servicedesign i praksis"
v. Marie Herborg Krogh, Center for Innovation i Aarhus

Marie introducerer til konkrete eksempler på, hvordan vi i CFIA arbejder med servicedesign i Aarhus Kommune. Hvordan har vi grebet processen an? Hvilke principper og metoder har været afgørende i projekterne? Og hvordan kommer du selv let igang, hvis du har fået lyst til at prøve metoderne af?

Afrunding og tak for i dag

Lokation

Center for Innovation i Aarhus, Dokk1, niveau 2.2 Center for Innovation i Aarhus, Dokk1, niveau 2.2, Hack Kampmannsplads 2, 8000 Aarhus C

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .