eventet sluttede

Morgenmeditation på Østerbro Bibliotek

Gratis

Sted

Flere tidsrum

5 december 2019 - 12 marts 2020

Beskrivelse

Kunne du tænke dig at starte dagen med meditation og inspiration til at vække glæden i livet? - og oven i købet få idéer til litteratur der heler?

Østerbro bibliotek tilbyder, i samarbejde med underviser Dorte Olivarius Koustrup, en række morgenmediationsarrangementer, der tager udgangspunkt i James Baraz' bog "Awakening Joy - 10 Steps to Happiness"

Hver undervisning har et tema og Dorte vil holde et kort foredrag, der passer til temaet. Herefter 20-30 minutters meditation.

Om underviseren:
Dorte er 46 år, og har de sidste fire år arbejdet med mindfulness og self-compassion. Hun er blandt andet uddannet fra Århus universitet og University of Massachusetts

Praktisk information:
Torsdage fra kl. 09-10
Østerbro bibliotek
Gratis, men tilmelding nødvendig

Oversigt over temaer:
5.12: At vække glæde
12.12: Mindfuldness og glæde 1
19.12 Mindfuldness og glæde 2
09.01: At træne taknemmelighed 
16.01: At møde udfordrende situationer med venlighed
23.01: Glæden ved at være tro mod sine værdier 
30.01 Glæden ved at give slip
06.02: At elske os selv som dem vi er 
20.02: Glæden ved at være venlige ved andre
27.02: Tilgivelse
05.03: Compassion/medfølelse
12.03: Glæden ved at leve

Biblioteket vil have bogudstillinger, der relaterer sig til emnerne.

Arrangør

Lokation

Østerbro Bibliotek Østerbro Bibliotek, Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .