Morgenmøde for ledere: Feedback-kultur

29 jan 2020 kl. 09:00 - 11:00

Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg

Hvad er feedback?

Hvordan giver og modtager du feedback?

Og hvordan kan du som leder være med til at skabe en god feedback-kultur?

Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på denne morgen, hvor du også går hjem med inspiration, konkrete værktøjer og metoder til, hvordan du selv kan være med til at opbygge en kultur, hvor feedback understøtter læring og et godt arbejdsmiljø.

I en god feedback-kultur er feedback uformelt og uhøjtideligt men værdsat. Det handler om at opbygge vaner, hvor det er naturligt at fortælle, når noget virker og når noget kunne blive bedre. Både blandt medarbejderne selv og mellem ledere og medarbejdere. Og ikke mindst hos den nye generation af medarbejdere – de såkaldte millennials eller generation Y – som forventer hyppigere og mere feedback end den ældre generation er vant til.

Feedback handler om at skabe nye handlinger. Som leder er det dig, der må gå forrest og skabe en kultur, hvor det er naturligt at få og give konstruktiv feedback og hvor alle kan føle sig sikre uden at miste status. I oplægget kommer vi ind på:

• Hvad der skaber en god feedbackkultur

• Metoder til at udøve konstruktivt feedback med fokus på modtageren

• Deltagerne får også mulighed for at afprøve konkrete værktøjer

Der bliver også plads til diskussion af metoder, udfordringer og til videndeling omkring ledelsesmæssige problemstillinger.

Oplægsholder

Søs Hansen. EMCC |Executive Master i Corporate Communication, cand. merc, journalist, systemisk proceskonsulent. Du kan læse mere om Søs her.

Praktisk

Vi serverer kaffe/te og en croissant ved ankomsten fra kl. 8.30, inden vi starter selve arrangementet kl. 9.00.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.

Det er gratis at deltage for medlemmer.

Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem DM (Dansk Magisterforening), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Bibliotekarforbundet og FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere).