Morgenmøde for ledere: lederkommunikation

08 mar 2018 kl. 09:00 - 11:30

Forbundet Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20 3. sal, 1127 København K


Morgenmøde for ledere: 360 graders mundtlig lederkommunikation
Det er i din daglige, mundtlige kommunikation med dine medarbejdere, at du skaber tillid. Det er her, du for alvor kan gøre det tydeligt for dine medarbejdere, hvor I skal hen og hvorfor det er vigtigt. Det kræver strategiske kommunikationsværktøjer at forme dine budskaber, så de har den effekt på dine medarbejdere, du ønsker, og det kræver mundtlig gennemslagskraft til at blive hørt.

Få værktøjerne til at omsætte de strategiske budskaber til den hverdag I lever i. Lær hvordan du bruger din mundtlige kommunikation til at skabe tillid, mening og retning. Få værktøjerne til at kommunikere klart, præcist og brænde igennem, når du tager ordet.
- Lær hvordan du hurtigt og effektivt former klare budskaber til dine målgrupper
- Lær hvordan du tegner billedet af hvor I skal hen og hvordan I kommer derhen
- Lær hvordan du bruger din unikke personlighed til at forme din kommunikation med integritet, nærvær og autenticitet

Aktiv læring med fokus på din praksis
Morgenmødet er baseret på aktiv deltagelse. Du bliver præsenteret for teori og værktøjer og guides direkte ind i øvelser i at bruge værktøjerne i praksis. Det er derfor en fordel, hvis du inden workshoppen har tænkt over et budskab, du gerne vil blive bedre til at formidle til dine medarbejdere.

Materiale
Med i morgenmødet er ARTIKULATIONs materiale ’360 Graders lederkommunikation’ med workshoppens pointer og værktøjer, så de er lige til at tage i brug i dit daglige arbejde.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Målgruppe
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Oplægsholderen
Annette Bjerre Ryhede er cand.comm., og ekstern lektor på Roskilde Universitet. Hun er ejer af ARTIKULATION hvor hun igennem 10 år har coachet, undervist og rådgivet ledere, direktører, forskere, konsulenter og vidensmedarbejdere i strategisk kommunikation og mundtlig gennemslagskraft. Annettes kunder tæller Grundfos, FLSmidth, Coloplast, Københavns Kommune, Københavns Universitet, med flere. Læs mere på www.artikulation.dk

Møderækken er arrangeret af FAOD i samarbejde med DM (Dansk Magisterforening), Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), BF (Bibliotekarforbundet), Dansk Journalistforbund og Forbundet Kommunikation og Sprog.

Arkivfoto: Dagligdag hos HLA. Ulrik Jantzen.

Medlem FAOD

Salg lukket


Venteliste

Salg lukket