Morgenmøde for ledere: Lederskab i konflikter

Åboulevarden 23, 8000 Aarhus
01 okt 2020 kl. 09:00 - 11:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Destruktive konflikter resulterer ofte i dårlige trivselsmålinger, stress, sygefravær og manglende effektivitet. Omvendt resulterer konstruktive konflikter i nye og innovative løsninger, hvor både ledere og medarbejdere trives.

Som leder kommer man let under krydspres i konflikter. Det er lederen, der skal navigere og finde de konstruktive veje i konflikterne, der kan handle om alt fra arbejdstid, løn og trivsel til mål og organisatoriske forhold. Konflikter der samtidig udspiller sig i forskellige kontekster - mellem medarbejdere, i teams, mellem leder og medarbejder, i en ledergruppe eller i forhold til den overordnede ledelse.

På dette morgenmøde arbejder vi med de konflikter, lederen uundgåeligt møder.

Temaerne er:

- Konflikthåndtering på arbejdspladser – jura eller dialog?

- Psykologiske mekanismer i konflikter

- Konfliktadfærd på arbejdspladser

- Lederen som konfliktnavigatør

- Lederens brug af konfliktmæglerens værktøjer

Oplægsholder

Mie Marcussen, cand.merc.jur. og master i konfliktmægling, er indehaver af Marcussen & Company og leder af Konfliktnavigatøruddannelsen. Hendes primære arbejdsområde er konflikter på arbejdspladser, men hun har også mægler i nabostridigheder, byggesager, erhvervssager, sager for politiet mellem gerningsperson og offer osv. Mie er derudover ekstern lektor på Københavns og Syddansk Universitet, herunder på KU´s masteruddannelse i konfliktmægling. Tidligere har hun arbejdet 10 år som forhandler og rådgiver indenfor personalejura og personalesager, bl.a. 6 år i DI.

Praktisk

Vi serverer kaffe/te og en croissant ved ankomsten fra kl. 8.30, inden vi starter selve arrangementet kl. 9.00.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.

Det er gratis at deltage for medlemmer.

Møderækken er arrangeret af Forbundet Arkitekter og Designere i samarbejde med ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), Bibliotekarforbundet, Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Konstruktørforeningen.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen

eventet sluttede

Morgenmøde for ledere: Lederskab i konflikter

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke