Morgenmøde for ledere: Stress

12 nov 2019 kl. 09:00 - 11:00

akademikertårnet, lindevangs alle 2, 2000 Frederiksberg

Morgenmøde for ledere: Stress som hverdagskost? 

Som leder har du oftest rollen som fanebærer for arbejdspladsens kultur. Men hvordan søger du for, at du ikke selv rammes, mens du passer på dine medarbejders helbred? Morgenmødet vil blandt andet komme ind på:

Stress hos lederen – hydra eller helse?
• Lederstressens anatomi
• Ledernarrativer om stress
• Investerende ledelse
• Paradokser og dilemma i lederrollen
• Lederen som smittebærer af stress
• Enkle og evidensbaserede råd til lederens egen håndtering og forebyggelse af stress

Oplægsholder
Pia Køhler Ryom er cand.psych.aut. og kandidat fra Psykologisk Institut i Aarhus, 1982. Pia arbejder som konsulent og arbejdspsykolog – de sidste 15 år som ledende psykolog på Arbejdsmedicinsk Klinik på Aalborg Universitetshospital.
Særlige faglige interesseområder: Stress og stressforebyggelse. Har i flere år været tilknyttet BAR-SOSU. Hun er forfatter til en række pjecer og værktøjer om stress og stress-forebyggelse, samt diverse artikler om emnet.

Målgruppe
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, der har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Praktisk
Vi serverer kaffe/te og en croissant ved ankomsten fra kl. 8.30, inden vi starter selve arrangementet kl. 9.00.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem DM (Dansk Magisterforening), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Bibliotekarforbundet og FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere) 

Arkivfoto