Morgenmøde for ledere: tillidskrisen

01 okt 2019 kl. 09:00 - 11:00

Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg

Morgenmøde for ledere: Hvordan håndterer vi tillidskrisen skabt af opmærksomhedsøkonomien?

I dag er den egentlige værdi, som alle slås om online, andre menneskers opmærksomhed. Men hvad der er sandt, er ikke nødvendigvis viralt, og hvad der er viralt, er ikke nødvendigvis sandt. Pludselig har vi en situation, hvor det er meget svært at blive hørt og troet, hvis man som leder i en organisation, virksomhed eller myndighed repræsenterer klassisk autoritet og faglighed.

• Hvordan gik det til, at opmærksomheden forsvandt? Og hvordan hjælper du dine medarbejdere til at genfange jeres målgruppes opmærksomhed?

• Hvordan skal ledere sammen med kolleger og interessenter håndtere autoritetstabet og tillidskrisen skabt af opmærksomhedsøkonomien?

• Er sociale medier kamppladsen ledere i seriøse organisationer, virksomheder og myndigheder er nødt til at befinde sig på? Og skal medarbejderne med?

• Hvem skal ledere alliere sig med? Og hvordan forklarer vi vores organisationer, at verden har ændret sig?

Oplægsholder

Vincent F. Hendricks er professor i formel filosofi og leder af Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet.

Vincent har skrevet en lang række bøger om logik, erkendelse, videnskabsteori og demokrati. Han har modtaget adskillige priser; heriblandt Lærebogsprisen, Videnskabsministeriets Eliteforskerpris, Roskilde Festivalens Eliteforskerpris og vinder af Copenhagen Science Slam. Vincent er fast klummeskribent på Ingeniøren, kommentator på Dagbladet Information og tilrettelægger på Faglitteratur P1.

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, der har ledelsesansvar.

Det er gratis at deltage for medlemmer.

Praktisk

Vi serverer kaffe/te og en croissant ved ankomsten fra kl. 8.30, inden vi starter selve arrangementet kl. 9.00.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem DM (Dansk Magisterforening), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Bibliotekarforbundet og FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere)

Arkivfoto