Morgue af Jacob Kirkegaard med Ars Nova og Allegrokoret - Cisternerne - Lørdag d. 25. maj kl. 21:00

25 maj 2019 kl. 21:00 - 21:30

Cisternerne, Søndermarken, 2000 Frederiksberg

Morgue

af Jacob Kirkegaard fremført af Ars Nova og Allegrokoret

Korkoncert

Lydkunstneren Jacob Kirkegaard har helt eksklusivt komponeret en korkoncert til Bloom på baggrund af sit lydkunstværk ’Opus Mors’. Reallydsoptagelser fra et lighus bliver lørdag aften til et unikt korværk, der opføres tre gange på aftenen. Korværket opføres i den underjordiske kunsthal Cisternerne, der med sin stærke karakter af både katedral og katakombe fuldender lytteoplevelsen.

'Morgue' og ’Opus Mors’ har verdenspremiere på Bloom.

Jacob Kirkegaard er lydkunstner og har tidligere udstillet på blandt andet MoMA, Louisiana og Sydney-Biennalen. Ars Nova har specialiseret sig i nyskabende fortolkninger af renæssancens polyfone kormusik og moderne vokalmusik, der vækker opsigt overalt i verden. Allegrokoret er et klassisk kor for seniorer med speciale i a cappella-kormusik. Muliggjort i samarbejde med Augustinusfonden og Statens Kunstfond.

Koncerten opleves stående, foregår i Cisternerne og er en intens oplevelse på 25 minutter.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel. Se hele programmet på www.bloom.ooo.

Bloom har fri entré, men nogle workshops og aktiviteter kræver billet. Se også Billetto, hvor kan du købe billet til Blooms langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken, en række workshops for både børn og voksne og koncert med lydkunstner Jacob Kirkegaard, Ars Novo og Allegrokoret i Cisternerne.