Mørket ligger under sengen

eventet sluttede

Mørket ligger under sengen

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

04 apr 2018 kl. 10:00 - 10:45

Beskrivelse

Forældrene kommer lige på hovedet i seng

For børnehavebørnAlder: Fra 5 år

For et par år siden havde teater2tusind og Teatret Gruppe 38 premiere på en forestilling ”Mørket ligger under sengen” – og nu skal børnene i Furesø se denne sjove forestilling.

Man møder et forældrepar, der kommer på uanmeldt besøg hos deres søn. Men han har ikke tid til hyggesnak og kagefis, så forældrene kommer lige på hovedet i seng. Og der er ingen barmhjertighed…

”Mørket ligger under sengen” er udviklet i et samarbejde mellem Teatret Gruppe 38, teater2tusind og forestillingens instruktør Catherine Poher. De har tidligere skabt forestillingen ’Buskeknappen’ sammen.

Lokation

Farum Kulturhus, Teatersalen Farum Kulturhus, Teatersalen, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .