MØRKLÆGNING: Halfdan Pisket & Jes Stein Pedersen

02 dec 2020 kl. 19:00

Oplev en samtale om VILJESTYRKE mellem Halfdan Piske & Jes Stein Pedersen i festsalen på Arbejdermuseet. Inkl. besøg i udstillingen 'Anton Hansen - Stemninger fra besættelsen'.

I år det 75 år siden, Danmark atter blev frit efter 5 års besættelse. Arbejdermuseet inviterer over efteråret til fem samtaler om det,  som krig, kriser og undertrykkelse lærer os som mennesker og nation. Perspektivet trækkes fra dengang til nu. Hvad er modstand i dag? Hvad vil det sige at være fri? Hvilken rolle kan kunst og kultur spille i en verden, der er helt anderledes end den var i årene fra 1940-45? Det hele sker med afsæt i bladtegneren Anton Hansens malende tegninger af Hitlers soldater og besættelsestidens voldsomme hverdag, som lige nu kan opleves i Arbejdermuseets særudstilling.

-------------------------------------

De fem samtaler og gæster i Mørklægning:

30. september - Jes Stein Pedersen & Bo Lidegaard: OM VISDOM

11. november  - Jes Stein Pedersen & Lucia Odoom: OM RACISME

18.november - Jes Stein Pedersen & Rune Lykkeberg: OM SANDHED

30. november - Jes Stein Pedersen & Lotte Svendsen: OM INDIGNATION

2. december - Jes Stein Pedersen & Halfdan Pisket: OM VILJESTYRKE

Vedr. Covid 19:
Vi følger retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen og sørger derfor for god afstand til alle arrangementer. Der vil derfor være et begrænset antal billetter til salg.

Arbejdermuseet ligger i Rømersgade lige ved Nørreport Station i den historiske forsamlingsbygning fra 1879. Køb billetter her til arrangementer på Arbejdermuseet.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke